Слави Трифонов: Гарван гарвану око не вади

в България


Слави Трифонов: За Европейската народна партия и за нейния началник в Европейския парламент Манфред Вебер явно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-вече върховенството на закона нямат никакво значение.

Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е изцяло против логиката на морала и въпросното върховенство на закона. Това е толкова отвратително лицемерие, че си правя следния извод:
Има не само български политици, които не ги е срам, явно има и европейски политици, които са оперирани от срам и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени. Какъв ще е ефектът. Или дефектът от тази резолюция.

Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкова глупави, че да вярваме на доклади, резолюции, европейски политици или когото и да било. Тъжно е, можеше да има повече морал в Европейския парламент, ама – на. Явно и там трябва да има процеси, които да направят ситуацията морална и правилна. Обаче, уважаеми български и европейски политици, не можете да промените истината. Истината е само една.

Тя е като гравитацията – въобще не й пука какво мислите за нея. Просто си съществува. А за гарваните дето не си вадят очите един на друг – и на тях ще им дойде времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловец. Знам как става.

Това написа на стената си : Слави Трифонов: Гарван гарвану око не вади.

То и у нас е така и в мафията е така.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*