Хората до Мая Манолова

в България

Хората до Мая Манолова
Хората до Мая Манолова са силни и калени духом и вярват, че това, което правят е за добруването на цяла България.
Манолова е във всички социални сфери и до медицински сестри и до майките на децата, до миньорите и шивачките, тя е до пенсионерите и онеправданите, тя е там където има най-голяма нужда от човещина.

Силните пълководци нямат слаби войници и именно тя знае това и затова и репресивният апарат най-много натиска нейните хора от екипът и в София и по места в страната.
Мая Манолова знае това и тя носи в сърцето си съдбите на хиляди хора, тя носи мъката и болката им, но тя носи и сила и надежда за тези хора.
Променят закони, притискат институции, прилагат законът и кодекса на честа и морала и така със силата и дадена от всички нас Манолова променя съдбите на хората. Малко по-малко променя и държавната машина, защото и в нея работят хора, и в нея има майки и бащи, които са уязвени от тази система.

Хората до мая се борят в съдебни битки борят се срещу фалшиви новини и маниполиране на общественто мнение срещу тях и семействата им особенно по малките населени места кадето клюката и мълвата са пагубни за съдбата на честният овек.
Хората до мая Манолова са жигосани от съдбата си и от своят избор да бъдат редом с нея и тя да бъде с тяха но и са калени от битките срещу системата и са благословени да имат силен пъководец свята цела и истината да бъде с тях .

Само хората с големи сърца могат да понесът трудната съдба само хората с големи сърца им пука за другите и за родината ни .
Гражданската платформа изправи се бг е от хора който искат да променят съдбата си тази на децата си и тази на всички нас нека ги подкрепим нека всички ние застанем зад Мая Манолова и нейният екип който са на първа линия срещу мафията и репресивните органи нека всички ние да кажем не ние страх и всеки открито да се изправи и да защити своето родно място своят дом и семейство заедно ще успеем защото ние сме повече и сме по силни когато сме заедно .

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ