Мая Манолова: 60 милиона за строеж на магистрала Тракия и 90 милиона за ремонт!

в България


Мая Манолова показва какъв е моделът за източване на държавата. Колко са политиците, които назовават истинските проблеми и истинските им имена? Експертите на „Изправи се.БГ“ правят постъпки за да получат договорите за изграждането на автомагистрала Тракия и да ги направят публични. Манолова заяви, че ще има ревизия на моделът за източване на държавата без значение коя е фирмата, без значение коя е политическата партия лобираща и всички тези поръчки.

Манолова добави, че след като влязат в парламента ще сформират комисия, която да разследва всичко това. Репресивният апарат действа със сплашване срещу всички, които дръзнат да кажат истината, всички, които се опълчат срещу системата и системните играчи по места, но от „Изправи се.БГ“ са до хората и ще дадат гласност на всеки случай, ще подкрепят всеки, който се изправя срещу безобразията и има активна гражданска позиция.

Не на страха от олигарсите, не на репресията на системата, не на властта узурпирала властта, не на мафията.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/1277406569280271/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OTozNTY1MzMzNTIzNjU5NjI/

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*