Дама Пика: Знаете ли легендата за страховития феномен?

в Любопитно

Мнозина са правили опит да извикат фаталната Дама Пика, дори някои споделят, че са я виждали, но знаете ли какво гласи легендата за този страховит феномен?

Дама Пика е често обсъждан феномен из форумите за окултни теми.

Мнозина са правили опит да извикат фаталната Дама Пика, някои споделят, че дори са я виждали. Но доста любопитна е легендата за този страховит феномен.

Според легендата, Дама Пика е живяла през 13-ти век в малко селце.

Тя е била девица сред най-личните и желани моми в селото. Всички мъже тайно или явно въздишали по нея, но девойката не им обръщала никакво внимание. Тя е била напълно целомъдрена и изцяло вглъбена в себе си.

Това скоро разярило отблъснатите ухажори, които твърде озлобено решили да я нападнат и да я обезобразят. Така и направили.

След като успели да реализират пъкления си план, съселяните прокудили нещастното момиче от селото, като го обявили за вещица.

Причината за това било, че всички мъже от селото – и ергени, и женени, били напълно омаяни от девицата. Всички мъже въздишали по момичето, а жените им я мразели от дъното на душите си.

Така младата жена се превърнала в истински призрак. Обикаляла нощно време и то само при пълнолуние.

Сега хората споделят, че има само един ден в месеца, в който може да се призове Дама Пика, и задължително по пълнолуние.

Точно в 24 часа, ако се призове този ледено студен и страховит призрак със специалното заклинание, той може да се яви.

Но внимавайте, не малко са случаите, в които хора са призовали Дама Пика, а после са изпадали в паника от преживяването.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ