Бай Тошо: Народният съд се отменя!

в България


Аз Бай Тошо Ви казвам, че народен съд няма да има и хайдутите, и парите откраднати от вас само ще сменят имената си и местоположението си! По наше време имаше народ, а сега всички вие сте превърнато в някакво интернет общество, което ту нарушава стандартите на общността, ту ги спазва.

Стандартите постоянно се променят, но не към свобода, а към още ограничения. За да има народ трябва да има силна и здрава единомислеща горда нация, а сега всички сте се втурнали в телефоните и така ви управляват и контролират. Загубихте другарството, човек с човек не се среща, вече загубихте погледа, дъхът, енергията и допират със събеседника си, днес всичко се случва през малкият екран. Уж сте заедно, а сте разделени, уж сте разделени, а сте заедно, а душата иска допир не само звук и картина.

Така един народ се превръща в общност виртуална където няма революция, няма бунтове, няма и реалност да срещнете враговете на народа и да въздадете справедливост.

Така ви казвам народният съд се отменя, направо е невъзможен да се случи, а властта ви контролира. Тя може да ви изтрие от това интернет общество с едно натискане на копчето, тя може да ви контролира и да напътства вашите мисли и действия, да управлява измисленият ви живот в една измислена матрица на съществуване. Аз Бай Тошо Ви казвам, че нашата матрица на Комунизма бе далеч по-човеколюбива и затова и се множахте и вървяхме напред. Лъжовен е този свят, лъжовни са хората, а демокрацията най-лъжовна се оказа.

Мой беден Български народ, докога ще се заблуждавате, брулят ни западните урагани, брулят ви тежки времена за които реални действия трябват, а не виртуални заблуди и самозаблуди. Земята ни лежат гробовете на предците ни и над тях люлеете люлките на идните.

Тази държава от векове е била на кръстопътят на историята като все с кръв е напоявана и от кръвта на враговете ни е очертавана, но днес загубихте реалната граница не на картата, а на реалността с тези интернети, с тези виртуални неща оставихте с думи да подменят историята, не с дела. Комунизма бе едно недоносче, което трябваше да се учи в условия на Демокрацията, а Демокрацията се оказа една мутация или духовна и личностна кастрация. Народен съд и справедливост се въздава с действия не във Фейсбук, не на думи, а на дела!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ