Изтече нов запис! Този път аз съм собственик на записа, заяви Слави Трифонов!

в България

Изтече нов запис! Този път аз съм собственик на записа, заяви Слави Трифонов!
Слави Трифонов: Изтече нов запис. Този път аз съм собственик на записа. Вижте го! Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна. Ще изпратя този запис на БНТ, bTV, Nova, Канал 3 и Тв Европа. Знам, че те са свободни и независими медии и веднага ще го излъчат. С това видео Слави Трифонов индиректно се подигра с тиквата и придворните журналисти.

 

В момента целият ефир информационен е облят с какво казал Бойко, къде спял Бойко, как се напикал Каракачанов, каква била Караянчева, абе целият управленски така наречен елит не само е за смяна някой са за лудница, други за затвора, а и за разстрел май има от тях. Себеиронията за Слави Трифонов е присъща в изказа му, но той никога не е накърнявал нечие достойнство и винаги се е обръщал с уважение към публиката си с думите „за мен беше чест“, но нивото пада, пада и критерият на обществото дори Румен Радев, президента вече е понижен от пилот на изтребител та до обикновен дронаджия.

 

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е, че става все по-ужасно и нивото им на говорене и на действие превърнахме се в държава на подигравките докато се подписват договори за милиони и се крадат милиарди, а хората – те мизерствуват, но поне не и е скучно.

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/260525105235022

Накрая телевизорите, които все побеждават хладилниците ще кажат, че няма такъв народ, ама има такива толупи!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ