Слави Трифонов: Двама се карат, третия печели!

в България

Слави Трифонов: Двама се карат, третия печели!
Имаме поговорка „двама се карат, третият печели“! Засега Слави Трифонов е в позиция на изчакване докато другите формати имат компроматни войни и нивото спада. Слави Трифонов не прави дръзки ходове и не трупа негативи, а позитивите му намаляват, но не влиза открито в боя и няма щети. Новият му политически формат няма негативи, защото е чист и непорочен.

Новите лица в политиката нямат обременености и негативи от минали грешки. Патриотите се показаха като лъжепатриоти дори си спечелиха прозвището „така наречените опитомени патриоти“.

В БСП имат вътрешни междукласови борби – богатите и бедните не могат да се разберат, а бедните искат да станат богати там, а богатите в БСП отдавна играят двуличност със силните на деня.

ДПС също седят в страни и само гледат СЕИР като Слави. ГЕРБ е в уникално състояние на разпад, морален, кадрови и финансово се самоизяждат, а Борисов не спира да прави меко казано гафове – скандали и да гаси един пожар с друг.

Мая Манолова се вкопчи в социалната сфера и поетапно вдига рейтинг, но тя досега не е конкуренция на Слави. Малките политически формати вегетират – те не съществуват на практика. Слави Трифонов засега седи твърдо и не прави грешки, което на практика е добра позиция на изчакване и ще се намеси както той си знае – с гръм и трясък.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ