Пройнов: Символичната змия на Юдеизма

в История/Конспирации/Любопитно

стефан пройнов, проънов, сервиз пройнов

Стефан Пройнов: Протокол номер 3 от 1905г. започва със споменаване на Символичната змия на юдеизма. В заключението си към изданието на Протоколите проф. Нилус дава следните интересни обяснения за този символ: според документите на тайния еврейски ционизъм Соломон и други еврейски учени още в 929г.пр. Хр са размишлявали върху план за мирно завоюване на целия свят от Цион.

С течение на времето този план бил детайлно разработен и завършен от евреи, които са се стремили активно към реализирането му. Тези мъдри старейшини са решили чрез мирни средства да покорят света за Цион с проницателността и с хитростта на змията. Тя е символ: главата й представлява инициаторите на плановете за еврейско ръководство, а тялото – еврейския народ. Ръководството винаги се е пазело в тайна, дори и от самия еврейски народ. Когато тази змия навлезе в сърцата на другите народи, с които се срещне, тя подкопава и поглъща цялата власт на техните държави.

Предречено е, че змията все още трябва да върши своята работа, да се придържа стриктно към предначертания план, и след като проникне в Европа, да я обкръжи и да й нанесе зашеметяващ удар. След това по същия начин да нанесе такъв удар и на целия останал свят. И това покоряване на другите страни трябва да бъде постигнато по финансов и икономически път.пройнов стефа, пройнов змия

Стефан Пройнов: Връщането на главата на змията при Цион може да стане само след като силата на всички монарси в Европа и в света намалее до такава степен, че навсякъде да настъпят икономически кризи, унищожение и гибел. Те трябва да се докарат до пълно духовна деморализация и обществена корупция главно чрез съдействието на еврейските жени, представящи се като французойки, италианки и т.н. Те биха могли да бъдат най-сигурните разпространители на безнравствеността и безпътицата в живота на държавните мъже и културния елит на нациите.
Една карта показва хода на символичната змия както следва:

Нейният първи етап в Европа е бил в 429 г.пр.Хр. в древна Гърция по времето на Перикъл, когато змията най-напред започва да чопли и да подкопава властта и силата на тази страна.

Вторият етап е бил в Рим по времето на Август малко преди началото на новата ера. Третият – в Мадрид по времето на Карл V в 1552г. четвъртият – в Париж около 1790 г. по времето на Людовил XVI – Френската буржоазна революция/ Петият етап е в Лондон от 1814 г. нататък 0 след падането на Наполеон. Шестият – в Берлин, в 1871 г. след Френско-пруската война. Седмият – в Петербург, над който главата на змията е надвесена при годината 1881-на.

Стефан Пройнов: На всички тези държави, през които змията е преминала, тя е успяла да разклати основите на националното, политическо и икономическо устройство. Също и забележителната по своята сила Германия не прави изключение. Англия и Германия в икономическо отношение едва преживяват, но само докато Руския, към която са насочени всички нейни усилия през 1905 г. – времето, през което е направена картата бъде завладяна от змията. Тя не съдържа по-нататъшния ход на змията, но стрелки сочат към Москва, Киев и Одеса.

Сега ни е много добре известно до каква степен тези три града са били центрове на активно ционистко движение. Константинопол е показван като последния пункт от курса на змията, преди да се завърне в Ерусалим.

Стефан Пройнов: Вярвате или не но символът на змията е далеч по-древен.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от История

Отиди на Топ