Мая Манолова: Правителството действали под диктат?

в България

Мая Манолова: Правителството действали под диктат?
Мая Манолова пак изпълзя от дупката си в „Тази сутрин“ по БТВ! Заговори високопарно, че законът, който е през последните два месеца и натискът, който упражнява тя като омбудсман трябва да защитава всички хора !

Така проблемът на Майките с деца с увреждания стана проблем на всички хора с увреждания!

Ето и новите упорни точки в казуса с Майките: „В близките дни социалното министерство трябва да обяви за обществено обсъждане окончателните текстове на законовите промени за хората с увреждания.
Манолова посочи, че днес ще има среща с част от организациите и с екипа на министъра.
Някои от национално представените структури обявиха, че кабинетът действа под диктата на протестиращите майки и омбудсмана.
„Няма как майките и омбудсманът да осъществяват диктат.

Нито разпределят пари, нито управляват държавата”, отговори общественият защитник.”

Източник: btvnovinite.bg

Прави впечатление едно изречение:
Това, което омбудсмана е длъжен да прави е да осъществява натиск върху институциите включително и върху властта така, че правата на Българските граждани в случаят на хората с увреждания да бъдат защитени !

„Това което обаче направихме с експертите на министерството с експертите на омбудсманът с протестиращите майки и с различните организации да сложим проблемите на масата и да ги решим така, че всеки човек с увреждане да намери решението на своят проблем в този закон“. Много популистко и много добре логично издържано, но само на думи! Кой вкара различните организации в протеста на майките?

Кой вкара другояче мислещите?
Кой направи проблемът на майките проблем на всички и как всички влязоха в този проблем и сега да се търсят решения за всички?
Всички ние знаем кой застана зад майките и направи всички нас съпричастни, но сега обаче те от благодарност ще кажат, че се политизира !
И няма как да не се политизира след като проблемът е породен от политици и за решенията му се търсят политици !

Попитайте майките, които два месеца са там на жегите под дъжда на вятъра и в прахта, защо техният глас пак не се чува? Сега медиите на властта и омбудсманът успокояват обществото и симулират, че проблемът е решен !
И защо пак Манолова говори от името на майките ли, защото тя е омбудсман и говори от името на всички !
Аз съм с увреждания и не искам тя да говори от мое име, нямам и доверие в личен план, защото аз не виждам моят защитник, а аз виждам ПИАР ГОВОРИТЕЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Това правителство доведе тези проблеми на всички нас, а днес ние сме били диктаторите !
Още колко обиди ще понесем, че били сме къмпингуващи, били сме платени и какви ли не?

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ