Сатанисти ли са били звездите от Клуб 27

в Конспирации

Една от най-известните загадки в музикалната история е известна като Клуб 27. Това е названието на редица от легендарни изпълнители, загинали при противоречиви обстоятелства именно на 27-годишна възраст.

Сред имената в зловещата поредица са Браян Джонс, Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кърт Кобейн, Ейми Уайнхаус и други певци, оставили ярка следа в музиката.

Някои от членовете на Клуб 27 са загинали в следствие на злоупотреба с алкохол и наркотици. Други са се самоубили, а трети за починали при изключително съмнителни обстоятелства.

Скептици не откриват нищо особено, че някои от най-талантливите световни изпълнители са починали именно на 27 години.

Конспиратори обаче смятат, че не става дума за обикновено съвпадение.

Говори се, че е възможно звездите всъщност да дължат успеха си на връзки със Сатаната. Някои твърдят, че те вероятно са продали душите си и затова животът им да е бил отнет по едно и също време.

Астролозите пък търсят друго обяснение за смъртта на известните. Според тях, още преди своята 27-ма годишнина, човек започва да усеща пагубното влияние на Сатурн и това го подтиква към фатални действия.

Специалистите по нумерология също имат своите доводи за зловещото явление. Събирайки цифрите 2 и 7, те достигат до числото 9. Само по себе си то символизира края на един цикъл. Разбира се, има и други по-логични доводи за ситуацията.

Лекари смятат, че хората, които злоупотребяват непрекъснато със забранени субстанции и не си доспиват, рухват физически и психически, още преди да са навършили 30 години. Вероятно точно това е подтикнало някои от звездите да стигнат до самоубийство.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ