Манолова! Сякаш никога няма да има утре!

в България

Манолова! Сякаш никога няма да има утре!Манолова, как можем да се спасим? Мая Манолова посочи пътят как можем да се спасим?

Манолова говори за спасяването на малкият и среден бизнес, но и за спасяване на агросектора! България е била аграрна страна и никой не може да каже, че сме некадърни да си произведем храната и да спасим нацията си!

Проблеми в агросектора, проблеми в животновъдството, при пчеларите и розопроизводителите, навсякъде! Съживяването на икономиката сега е важно да се интубират средства, защото всеки ден е пагубен за малкият и среден бизнес!

Но е добре и да се развият програми в посока земеделие и животновъдство, които час по-скоро да заработят, защото изхранването на нацията е стратегически важен въпрос от ниво национална сигурност!

Защо това е оставено в ръцете на хранителните вериги, а не на родните производители, защо трябва да разчитаме за всеки залък хляб на други, а не нас самите?

Манолова се пребори да се отварят фитнес центровете и Моловете, но хората нямат пари, а рафтовете скоро ще тежат на бизнеса повече от лихвите, защото потребителите са ограбени и нямат пари за луксозни разходи. Туризмът е погребан, а до другите сектори само изхранването е важна за всеки индивид, за всяко семейство именно затова виждаме как Мая Манолова подтиква за адекватни мерки в тези сектори.

Тя говори за милиарди, които се наливат в нов ВИК Холдинг, Язовири и къде ли не докато трябва да се пуснат в оборот в малкият и среден бизнес на хората да се дадат за да живне икономиката виждаме какво направиха Америка, Германия, Испания и другите – те раздадоха пари на населението си, а населението им ги изхарчи в тяхната държава и така стимулираха своята икономика, но при нас в момента се фалират всички от обикновеният човек до най-богатият бизнесмен. Сякаш никога няма да има утре!

Мая Манолова и гражданско сдружение „Изправи се.БГ“ имат нужда от подкрепа за да могат да пресират правителството, за да могат да се преборят за всички нас!

Да ги подкрепим и да се изправим всички заедно, защото утре ще има и това утре зависи от нас самите какво ще е!

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ