Престъпността ще се превърне в пандемия!

в България

Престъпността ще се превърне в пандемия!
Връщат се бандитските времена! Престъпен свят или моделът на мутрите и бандитите? Кой върна мутренските времена у нас ли, ами мутрите, кой? Бойко Борисов абсолютно с това извънредно положение хвърля държавата на мутрите в ръцете на бандитите. Всички виждаме мутренската национализация – приватизация като изземва се хазарта, а сега да се готвят и в Петролния Бизнес после най-вероятно ще са аптеките.

Тези мерки доведоха до огромен глад и безработица, той пък гладът ще доведе до огромен брой кражби и престъпления, как да се хранят хората и с какво да живеят? Битовата престъпност ще ескалира, а хората нямат алтернатива на оцеляване освен да извършат престъпление. По-малките населени места и селата вече тръгнаха прекупвачи с бусове и камиони, които с мегафони съобщават, че метали изкупуват за скрап. И ето ти една възможност за доходи. Нали се сещате как ще реагират братята и сестри роми?

Вместо да се стимулира изкупуване на билки се стимулира изкупуване на метали и тежко и горко на необраните старци, тежко и горко на слабо охраняваните имоти! Хората имат кредити, а нямат работа и какво следва ли, ами престъпно оцеляване. Моделът, който налага силово от правителството за отнемане на активи и бизнеси ще се пренесе на битово ниво и скоро тази престъпност ще се превърне в пандемия. Истината, че правителството може да се справи с престъпността, но не иска.

По времето на Комунизма нямаше престъпност с далеч по-малко милиционери и с по-малко техника и средства, с по-малко възможност за въздействие над престъпниците. За съжаление новият световен ред ще дойде през хаос, който системата създава. Тежко и горко на бедните и онеправданите в това тежко време и борбата им за оцеляване положението ще се влоши за тях. Защото бедността и мизерията ще изкарат много бандити на улицата, много нормални хора са поставени пред труден избор за оцеляване – дали да бъдат като другите, или да спазват законите, които никой не спазва и изборът е ясен.

Колекторските фирми и банките ще наклонят везните на Темида в грешната посока. Престъпността като модел на поведение във властта с личен пример се прехвърля надолу и така държавата ще пламне. Очаква се освен битовата и икономическата престъпност да ескалират всички възможни диапазони свързани с оцеляването! Върнаха ни в средновековните времена – всеки сам да оцелява, а мародерството е естествен социален модел.

Управляват ни мутри и бандити, а те умеят само едно – да бъдат такива. Дали е време да изхвърлим мутрите от властта или не, май сме закъснели и скоро вместо обединени ще има още социално разочарование и още бедност и още престъпления! Защитата на отечеството е дълг на всеки, но преди това ще започнем да се браним по единично както в Дивият Запад, само че с камъни и дървета!

Престъпността ражда престъпност, но дали във вените ни тече кръвта на непреклоните варвари?

Виж още публикации на Bultimes EU

 

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ