Мая Манолова! Да поседнем преди да се изправим!

в България

Мая Манолова! Да поседнем преди да се изправим!
Мая Манолова организира седящ протест заедно с гражданско движение „Изправи се.БГ“ на 23 Май пред Министерски Съвет в 11:00 заедно с Национална Гражданска Инициатива СИСТЕМАТА НИ УБИВА. Молим всеки, който е свободен по дух и време в идната събота да подкрепи тази инициатива, тя е от хората за хората и нека управляемите управляващи почустват силата на суверена, нека поседнем преди да се изправим срещу политико-икономическата мафия, която властва над нас да властва като те не ни управляват, а те искат да сме тяхна собственост!

Време е Българският народ да се позове на изконните си права, че властта произтича от народа, но не само по конституция, а на дела! Нека им покажем по мирен път, че сме много и сме там, и сме готови да се изправим като един!

Мая Манолова застана с името си, с делата си зад нас, тя спечели много битки – социални и морални, тя вдъхна най-важното за човешката душа – надежда, тя показа, че има начин да се притиска правителството, тя ни показа пътят, а ние просто трябва да минем по него с гражданска инициатива, с пряка Демокрация, в която гражданските общества имат не само контролна функция, а и гражданска отговорност и дълг към отечество и родина, дълг към идните поколения, дълг пред всеки един от нас и Господ Бог дори!

На 9.12.2019 година – тази специална дата Мая Манолова осветиха офисът на „Изправи се.БГ“ нека и ние с Божията помощ да се борим за справедливостта, защото длъжни сме не само заради дедите ни, а заради идните поколения, длъжни сме да сторим воля за промяна, а промяната ще дойде от нас самите!

Да поседнем преди да се изправим, защото системата не спира да убива!

Системата не посяда, тя посяга и не спира един по един да ни елиминира.

Виж още от: bulpress.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ