Ако Слави Трифонов направи концерт и протест едновременно!

в България

Ако Слави Трифонов направи концерт и протест едновременно!
Ако Слави Трифонов направи концерт и протест едновременно ще изкара повече хора на площадите, отколкото всяка партия може да ангажира!

След като имаме опозиция в страната, която се събира на Бузлуджа сега защо не се съберат на площадите? След като имаме така наречените патриоти те къде са като става дума за майка България и геноцидът над Българският народ?

След като масово с карантини и извънредни положения се нарушават чисто човешки права и свободи къде са от Движение за Права и Свободи? Бизнесът е в нокдаун, а синдикати не протестират и лекари, болници, всички са в колапс, а никой не протестира и символично.

Най-вероятно, ако Слави Трифонов направи концерт, който прерасне в протест тогава и правителството ще се огъне под викове „оставка“. Да, но Българинът иска някой да му поднесе свободата на тепсия, иска и някой да му плати за да протестира, а да си платиш билет за протест е малко психологически неиздържано за този така и иначе търпелив народ. За едно е прав Слави Трифонов, че няма такава държава, ама и че няма такъв народ май ще излезе вярно?

Хора, не осъзнахте ли, че е време да изхвърлим боклука от властта, но заедно всички ние, заедно десетки – стотици хиляди да излезем и да покажем, че сме народ, а не мърша както е казал Петко Славейков! Сега вие готови ли сте да излезете или трябва някой да ви плати?

Виж още от: bulpress.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*