Бай Тошо:ES=SS само дето евреите са живи!

в България

Бай Тошо:ES=SS само дето евреите са живи!
Бай Тошо:Скъпи другарки и другари, изминаха 75 години от освобождението на България от фашизмът. Днес гледам всички завети на Адолф Хитлер са постигнати с мирни цели и това, което той не можа да покори с армия и да обедини под своята власт сега го е постигнал общият ЕС нещо като СС, но само дето евреите са живи.

Та докато Бойко Борисов ви казва каквото кажат началниците от Брюксел така ще е населението – ще намалява и глад и мизерия ще властва над всеки.

На времето след лошите руснаци поне ни изкупуваха боклуците, а сега ние изкупуваме боклуците на Европа. И така в един ден празнувате Ден на Европа и денят, в който сте били освободени от онази Старата Европа. Въпросът е кой ще ви освободи от новата Европа, че роби сте?

И така сега чувствате ли се свободни, как е по-добре ли сте от епохата на пияните руснаци?

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ