Дисциплинирана Демокрация или от диктатура към диктатура!

в България

Дисциплинирана Демокрация или от диктатура към диктатура!Дисциплинирана Демокрация или пародия на Демокрация?

Диктатура на пролетариата и внуците на пролетари станали СДС-ари, а после и царят ги спасил след това те ГЕРБ създали и така са ни окрали.

Сега тази така наречена Демокрация се превърна в бандитска приватизация – всеки се разпорежда с тази държава сякаш утре няма да ни има като народ и нация.

Хайдути и войводи се коалират и яко ни манипулират, всеки иска яко да краде, а народът няма какво да яде.

Криза на Капитализма, криза и в Демокрацията като пандемия и епидемия са просто извинения, а грабежа продължава.

Народовластието на хартия, „суверен“ е просто отживяла фраза, референдуми не се зачита и никой за нищо на никой не се отчита. Отчитат се само комисиони, проценти, данъци „стабилност“ и всеки един лев в джоба на премиера!

Ех, с този вирус ни завъртяха такава триизмерна премиера. Брифинги и новини, премиерът с маска всеки ден ръмжи, а кучетата си лаят в социалните мрежи, защото забраниха протестните мрежи.

Иначе народът си мълчи, че храните са на двойно по-високи цени, а сега вдигат тока, водата и газта не поевтиня, вдигат цените още на храната, а лекарствата поскъпват и те така!

Мерки стриктни и ограничения на този народ само унижения!

Време е да изхвърлим боклука от властта Слави изпя и какво от това като виждаме, че не става с Демокрация – народа на колене е, а не на митингова демонстрация.

И докога ще търпим, докога кажете? Дисциплинирана демокрация и изтребление на един народ и една нация. За словото и свободата дума да не става!

Я тихо си мълчете, че не се знае утре как и кой ще ви цитира в това демократично продължение на диктатурата на внуците на пролетариата как се завъртяха нещата от диктатура към диктатура, а за управляващите няма нито съд, нито прокуратура!

Вижте повече на Bultimes EU!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ