Червеният конец е най-могъщия амулет! (Вижте как да го носите правилно)

в Любопитно

Червеният конец е най-силният амулет!

Червеният конец има огромна сила. Нашите деди са връзвали червен конец на китките си, за да се предпазват от зли очи и уроки. Те са го правели, за да защитят самоличността си и близките си хора от беди и нещастия.

Слагали са го на лявата си ръка. Според хора, запознати с окултното, така той предпазват тялото ни от негативи.

И са защитавали енергията и аурата ни от външно вмешателство и злини.

Но червеният конец не е елементарен. Той представлява юдейски кабалистичен атрибут. Според поверието червената вълнена нишка предпазва от негативна енергия.

Тя винаги е била много силен амулет. Червеният конец притежава огромна сила. Вързан на лявата ви ръка, той има силата да ни отърве от проблемите.

В състояние е да ни предпази от финансови, лични и здравословни проблеми.

Червената гривна притежава това качество не само заради цвета и мястото. Силата й се крие най-вече в седемте възела, чрез които се задържа на ръката.

Именно те привличат всички негативи, които могат да бъдат изпратени срещу вас. Седемте възела означават всичките духовни измерения.

Важно условие е гривната да не е направена саморъчно, а да е купена или подарена.Тогава мощта й е голяма. Освен това е за предпочитане червения конец да ви го завърже скъп за вас човек.

За да има ефект, хубаво е червената гривна да се носи между 12 и 40 дни.

След като този срок мине, трябва да го свалите и унищожите. Не го ли направете, събраната негативна енергия във възлите ще започне да действа против вас, предупреждават езотериците.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ