Слава Севрюкова за Хитлер: “„В предход­ното си съществувание той е бил Нерон”

в Любопитно

„В предход­ното си съществувание той е бил Нерон. Тога­ва е носил мощен творчески импулс, ала въпреки високото си положение в Рим, не е могъл да го реализира. Това се повтаря и в последното му въ­плъщение като нацистки лидер.“

„Хитлер не е убит – укрил се е и живял до средата на петдесетте години. Емигриралият под чужда самоличност в Латинска Америка.

И въпреки болестите в края на живота си, злият гений на човечеството запазва демонично излъчване. До сетния си земен ден Хитлер не се разкайва за сатанинските дела. Не иска прошка от душите на мъртвите, които лекомислено е пратил на оня свят. Не спира змийското хоро в главата на низвергнатия диктатор.

Така натрупва още по-черна карма. Повече от другите нацистки злодеи тази тъмна душа ще отговаря пред Висшата светлина за съзнателно извършения геноцид срещу Човечеството и здравия разум.“

„Хитлер все още не се е проявил в плът и кръв на Земята. Това няма да е скоро… Подхвърлено дрипаво дете, в новата си инкарнация Хитлер ще е един бъдещ Гаврош. Няма да знае ни майка, ни баща.

Така ще е, защото е оставил на света милиони деца сираци. Ще преживява в мизерна оскъдица. Ще бъде обиждан и бит. Ще му се присмиват и пренебрегват. Трябва да изживее хиляди „неправди“, да понесе огромни мъки. Това е цената за страданията на безчет човешки същества с прекършени по негова вина съдби. Ще „плати“ за жестокостта на най-голямата шестгодишна световна лудост на войната, която е предизвикал, отвързвайки слепите стихии на ада.

Душата на Хитлер, за разлика от тази на Сталин, не е толкова примитивна. По-слабо я притегля земната твърд. Затова, въпреки негативите си, ще се преражда през по-дълги времеви интервали. Това е не по-малко неприятно. Ще се топи, мъчително чистейки се, тук. Ще страда и Отвъд.

Великата музика на Вселената изключва дисхармонията. Само огънят на Любовта изпепелява злото. Завинаги. Тъмната духовна същност на Хитлер ще се въплъщава много пъти на Земята през огромни времеви интервали.

И това ще е все като пренебрегвано нещастно същество. Предстоящите негови въплъщения системно ще се повтарят дотогава, докато с неимоверни страдания изкупи натрупа­ните масиви от негативизъм.

В Адолф Хитлер е въплътен огромен тъмен дух, дошъл с мисия на Земята. Духът на паднал ангел.“

„Прозрения. Свръхфеноменът Слава Севрюкова“, Христо Нанев

Източник: slava-sevrukova.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ