Бай Тошо: И Славейков не е прав.

в България

Бай Тошо: И Славейков не е прав.
И Славейков е отсякъл: че сме „мърша“, но сега еволюирахме в толупи и дебили като на правителството не сме мили.

Не е лесно да си прост, за да ти личи ти трябва висок пост. В условие на геноцид и изтребление не знаеш кое е по-голямо „забавление”. Или багажа стягаш и заминаваш, или в тенджерата водата си загряваш, ти си крякай колкото си щеш, но тук ще си умреш. Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме, нали? Материалът лош, бюджета ни изплюска, ще му пуснем вирус да го изтръшка.

А той мълчи народа, даже и не пъшка. Робовладелческото е занаят, а тук навсякъде по всяко време има материал. Не сте народ и мърша вие не сте, не знам какви сте, но не сте, ако във вените ви имаше и капка ген с достойнство или на челата чест нямаше да се намирате в робство днес. Ех, да му станат тръбичките и проекчитата той ще е щастлив, а АЕЦ тази локва за последно да я продаде ще се оттегли най-накрая и не ще отиде в рая. От страната с най-много злато на кубик и държавата с най-много извори с вода гладни сте и жадни за беда.

А бедата иде от вас самите, дето сте си свели ви главите. Покорната рая си знае, че наведена главица ятагана не я сече, разбрахте ли, че не е така или сте прости като такива ще са и вашите деца. Не сте народ и мърша вие не сте! Славейков бърка, а за всичко друго прав е, премиера не роптайте у вас ще дойде милиционера!

Бай Тошо: Това бе в други времена, сега колкото и да роптаеш все им е тая на хунтата, наглостта им е до безкрая, а краят можеш да го сложиш ти изправи се и вече не им се мълчи.

Време е да се изправите и да кажете, че не сте толупи и мърши, народе разбери или сам в гробът влизай и се погреби!

https://www.facebook.com/110119903882746/photos/a.124629855765084/163450105216392/?type=3&theater

Източник: Стефан Пройнов

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ