Хипотези за Луната: Там имало цели крепости от прозрачно вещество, наподобяващо планински кристал 

в Конспирации

С времето изплуват факти, които доказват наличието на извънземни бази на Луната. Всъщност още от епохата на древнокитайските династии около ХI-X век пр.н.е., звездобройците са създали много трудове за небесния свод, но в нито един не се споменавало за Луната. Би могло да се предположи, че по онова време Земята не е имала все още спътник.

Това предположение кара някои изследователи да смятат, че Всемирният потоп е бил провокиран от появата на Луната в земната орбита.

Много изследователи напомнят, че най-рано се споменава за посещения на пришълци на Земята именно в този период, когато нашата планета се е сдобила със спътник. Доказателство за тази хипотеза са рисунките на маите, където са изобразени необичайно облечени хора, спускащи се от Луната…

През 1968 година Астрофизическата информационна система на НАСА издала каталог, в който се описват около 600 паранормални активности на повърхността на Луната. Такива явления не са рядкост около един от най-големите кратери, достигащ повече от сто километра в диаметър. Той бил наречен Алфонс и е най-тайнственото място на Луната.

През 60-те години на ХХ век американският астроном Карл Сейгън направил заключение, че откриването на пещери в лунния релеф позволява да се предположи, че произходът им е изкуствен. Неведнъж американски астронавти са разказвали, че почти всеки полет на космическия кораб Аполо от 1968 до 1972 година е контролиран от извънземни. Освен това се твърди, че има случаи на общуване на извънземни с астронавтите като контактът се осъществявал чрез специален шифър.

През 1958 година японският учен Тойода потвърдил хипотезата за съществуване на тази шифровка. Ученият засякъл появата на няколко гигантски букви на Луната, които след това изчезнали. Природата им останала неразгадана.

Руски учени пък смятат, че Луната би могла да служи за неактивен космически кораб или че тя е просто база на извънземни, служеща за наблюдение на нашата планета и населението й.

Смята се, че извънземните се намират на обратната страна на земния спътник, а там има цели крепости от прозрачно вещество, наподобяващо планински кристал, както и много оборудване и средства за придвижване, които оставят следи…

Въпреки изявленията на Белия дом, бившите служители на НАСА Ричард Хогланд и Кен Джонстън, космическата организация вече 40 години скрива истината за това, че астронавтите от мисията ‘Аполо’ открили на Луната следи от древна цивилизация.

Ричард Хогланд дори пише книга озаглавена ‘Тъмната мисия. Тайната история на НАСА’, в която той излага своите възгледи по проблема с лунните архитектурни артефакти. Там става дума за снимки от американската пилотирана мисия ‘Аполо’ и от автоматични изследователски апарати. В книгата си служителят на НАСА обръща внимание на странните геометрични образувания, които са намерени в района на кратера Укерт, където се намира някакъв триъгълен обект на фона на по-светъл кръг.

На друга снимка пък, направена от един от апаратите на мисията ‘Лунар Орбитер’, се вижда подобна на кегла кула с височина миля и половина. Като се има предвид, че Луната от хиляди години е била подложена на бомбардировката на астероиди и микрометеорити, този фрагмент изглеждал съвършено аномална структура – с връх с неправилна форма, удебелен по средата и свиващ се надолу. Компютърното изображение пък показало шокиращи резултати – структурата се състояла от повтарящи се сложни кристални форми.

На една от снимките се вижда осветеният връх на масивна кубична кула, най-вероятно стъклена. Според Хогланд, много отдавна на Луната е съществувало море, покрито от стъклен купол.

На снимка от изследователския апарат ‘Сървейър’ се вижда нещо, което прилича на блестяща верига покрай западния хоризонт и интензивна светлина над геометрична структура, видима на фона на лунното небе. Според Хогланд този феномен може да бъде предизвикан само от взаимодействието на слънчевата светлина и гигантски стъклен купол, разположен непосредствено над повърхността на Луната.

Естествено е, че възниква въпросът кой и кога е построил тези съоръжения? Според Хогланд проектът ‘Аполо’ е потвърдил съществуването на древна, но все пак човешка цивилизация на Луната. Тя е била заложена от нашите предци в дълбока древност. Според него, открита е само малка част от информацията, получена от НАСА за това, че някога хората са населявали цялата слънчева система.

Безспорно в скоро време ще бъдат направени множество невероятни открития. Неслучайно лунният диск от векове вълнува въображението на хората със своето необяснимо привличане…

Източник: krasotata.net

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ