Тези четири зодии са емоционални инвалиди

в Любопитно

Несъмнено и вие имате в обкръжението си хора, които спокойно бихте определили като емоционални инвалиди.

За никого не е тайна, че това са хора, които не споделят чувствата и емоциите си с останалите, а ги таят в себе си. Ако ги попитате как са, тези емоционални инвалиди винаги ще ви отговорят, че са добре, каквото и да се е случило в живота им. Често пъти ви лъжат, давайки този отговор.

Често пъти премълчаването на истината създава сериозни проблеми в общуването на хората, които за краткост наричаме емоционални инвалиди. Това се отнася с особена сила за връзките им. Причината, поради която прикриват истинските си чувства, са най-различни.

Една от тях е уязвимостта и поддаването на негативни мисли. Просто някои хора са по-чувствителни и затворени в себе си. По нищо обаче не бихте могли да познаете, че предпочитат да премълчат болката си, отколкото да я споделят. Те го правят от страх да не бъдат наранени отново.

Ето кои са четирите зодиакални знака, които трудно разкриват емоциите си и поради тази причина биват определени като емоционални инвалиди:

Дева
Те са твърде срамежливи и прекалено самокритични. В нередки случаи са доста критични и към околните. Въпреки това предпочитат да запазят в тайна онова, което изпитват. Те са много практични и винаги анализират случилото се. Често размишляват дълго над проблемите и им се иска да споделят с някого, но трудно биха се решили на подобна стъпка.

Везни
Тъй като не обичат да влизат в спор с околните, дори и нещо да не им хареса, няма да го кажат открито. Биха могли да се самосъжаляват в продължение на дни, но не биха признали, че имат проблем. Те не си позволяват подобна екстра, за да не окаже негативно влияние върху егото им. Дори душата им вътрешно да се разкъсва, те винаги ще твърдят, че са добре.

Скорпион
Те са доста ревниви и свободолюбиви хора. Трудно биха се доверили на някого, дори и на най-близките си. Предпочитат да не споделят, тъй като ненавиждат да бъдат съдени. Опитват се да изглеждат спокойни и уверени в очите на околните, но дълбоко в себе си са раздирани от различни притеснения, които се борят със самочувствието им.

Водолей
Този знак крие емоциите си от околните в най-голяма степен. Той е ненадминат в това отношение. Те се държат доста студено към останалите и поради тази причина е трудно да разберете какво става с тях.
Ако някой открит човек излиза с Водолей, това може да създаде много проблеми в комуникацията помежду им.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ