Татуировки, носещи късмет

в Любопитно

Смята се, че татуировките могат да променят характера на човек и съдбата му. Древните племена са рисували по телата си определени символи, защото са вярвали, че така изменят своето енергийно поле, защитават се от зли сили и привличат късмет.

Днес татуирането се е превърнало в модна тенденция и много хората не осъзнават колко ключова рокля може да е изиграе в живота им това украшение. За съжаление, татусите могат да повлияят на своите притежатели както положително, така и отрицателно.

Ако символиката на даден знак не бъде проучена и обмислена добре, има риск тя да причини беди на някого. Задължително трябва да се вземе предвид, че чрез рисунките по тялото се активират допълнителни енергийни канали, които след това трудно биха се контролирали.

Ето защо не бива да се татуират символи със злокобно и негативно значение.

В случай че търсите късмет и успехи, трябва да подберете татуировки, които са известни като магнит за благополучие. Ето и няколко варианта:

1. Божур

Татусът, изобразяващ това красиво цвете, ще е от полза на тези, които търсят стабилни партньорски отношения и мечтаят за по-голям късмет в любовта.

2. Кристали

Ако се нуждаете от повече позитивна енергия, хармония и баланс, тази татуировка ще ви помогне да намерите покой.
Смята се, че татуировките могат да променят характера на човек и съдбата

3. Вода/вълни

Татус, изобразяващ вода, ще ви помогне да продължите напред и да оставите в миналото хората и събитията, които са вредни за вас.

4. Четирилистна детелина

Това е един от най-популярните талисмани. Всяко от листата е символ на нещо различно – вяра, любов, надежда и късмет.

5. Зарчета

Те символизират поемането на риск. Могат да ви подтикнат към по-бързо вземане на решения, ако сте прекалено плахи, неуверени и мудни.

Източник: sanovnik.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ