Слави Трифонов! Коментарът за “тъпа кърджалииска …”вагина”“.

в България

Слави Трифонов! Коментарът за "тъпа кърджалииска ..."вагина"“.
Вижте целият коментар на Слави Трифонов:
Уважаеми българи, ние сме парламентарна република, което означава, че на върха на нашата политическа система стои Парламентът. А на върха на Парламента стои председателят на Парламента. Най-високата длъжност в държавата.
В момента председател на българския Парламент е Цвета Караянчева. В петък, в интернет, изтече един запис, в който глас, изумително наподобяващ на гласа на министър-председателя, нарече председателя на Парламента “тъпа кърджалийска …”вагина”.
Всъщност, не я нарече “вагина”, нарече я с просташкото определение на женски полов орган.
Уважаеми зрители, този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.

В него, освен определението към председателя на Парламента “тъпа кърджалийска… вагина”, има и много други, също толкова изумително противни неща.
Същият този глас, изумително наподобяващ на министър-председателя, заявява, че прокурор Иван Гешев му казал: “И аз се правя на луд, но на теб ти се получава по-добре”. Същият този глас каза, “че го вкарал на европейските лидери в дупарата с 200”.

Каза също, че ще съсипе “Еврохолд”, ще съсипе и Елена Йончева. Каза ги тези неща този глас, и по този начин абсолютно потвърди, че българската политическа система се е разпаднала.
Тя е унищожена, обсебена и притежавана от простотия, корупция, алчност и безнадежност. Този запис е еманация на това, което представлява нашата държава в момента.

Ако не ми вярвате – чуйте го. Има го в интернет. Там ще чуете това, което ви разказвам сега в оригинал. Какво ще изпитате – не знам. Какво ще направите – също не знам.
Знам, че за да изчистим това поредно, мазно и унизително петно, трябва да се случи следното:
– Прокурор Иван Гешев, който сега е главен прокурор, да провери този запис с цялата мощ и сила на закона. Да разбере този запис реален ли е, кой говори на него и да изчисти името си, както и името на парламентарна република България.
– Председателят на Парламента Цвета Караянчева да направи всичко възможно с властта, дадена й от Kонституцията, да разбере този запис истина ли е, кой говори на него и с цялата строгост на закона да изчисти името си и петното върху длъжността председател на Народното Събрание.
– И най-вече ние, като български граждани, най-после да си дадем ясна сметка кой ни управлява, какъв е той, какво направи с всички нас и най-вече – аджеба, какво правим в тази държава.

Ние ще добавим, че е недопустимо такова поругаване на държавен служител, на тази институция в други държави се подават оставки и се влиза в затвора, за такава висша наглост, но скоро ще изхвърлим боклука от властта!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ