Слави! Бойко няма кой да го накаже!

в България

Слави! Бойко няма кой да го накаже!
Слави Трифонов припомни: „Уважаеми българи, ние сме парламентарна република, което означава, че на върха на нашата политическа система стои Парламентът. А на върха на Парламента стои председателят на Парламента. Най-високата длъжност в държавата”.

Всички чухме записът, в който Бойко пиян или дрогиран на забавен извратен каданс обяснява що е проста вагина, да възмутени сме, но защо не се възмутихме когато той каза думите ГЕНОЦИД и ИЗТРЕБЛЕНИЕ, как говори за нас все едно сме нищожества, все едно сме вредни твари, които трябва да бъдат унищожени.

Надменността и чувството за величие така хармонизират с думата ТЯ Е ПРОСТА – демек тя е най-високият пост в страната можете да си представите как говорят за нас обикновените граждани, тези, които изпълваме онези думички ГЕНОЦИД и ИЗТРЕБЛЕНИЕ със стойност. Само Слави Трифонов може да поведе един Народ на една освободителна мисия за спасяване на отечеството ни!

Всички ние чакаме моментът, в който Слави ще каже „хайде да изхвърлим боклука от властта“, хайде, че вече не можем да търпим наглите нечовеци във властта, арогантните мутри узурпирали кабинета и всички онези, които наричаме хунта! Време е някой да накаже Бойко, време е да им покажем, че те не са несменяеми и да понесат гневът на народа!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ