Отмъщението броди в спалнята на Бойко

в България

Отмъщението броди в спалнята на Бойко
Според диктатора може някой 500 грама взрив с дрон да му подари и бум мечтата на народа Бойко да се изпари. Дрон преслeдва премиера.

Боже, колко са уплаши един. Как някой снимал спалнята на Бойко тихомълком докато спи. Снимки показаха и чекмеджето със злато и пари, но темата някак се измести да гледаме как Премиера се гневи.

Избори са тежки дни за хунтата според диктатора, може някой 500 грама взрив с дрон да му подари и бум мечтата на народа Бойко да се изпари. Паника тресе премиера и пресконференция даде завчас кой може да го снима докато спи у тях?
Цял народ плащал е цената за неговите страхове, той продал си е душата на чужди бесове. Кой ли снимките изпрати?

Всеки, които може пак да го гръмне докато си нанка на пухена възглавничка докато спи! Главатаря на хунтата е видимо бесен или яко притеснен, ама много яко чу, че утре може да не е премиер.

Колко хора караха да се страхуват, цялата страха с пандемията в шок и ужас тревожиха всеки час, че нека и на тебе малко ужас да трепериш на инат. Не ще избягаш Бойко нито от умен враг, нито от клетвите народни! Отмъщението идва, ако не разбираш значи ти си тъпа путка, не е тя.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ