Бързият край е привилегия!

в България

Бързият край е привилегия!
Борисов трепери и показа страхът си пред своите верни чеда. Показа, че лидерът мишка е, а не вълк между стада. Снимки на шашкане така разлюляха и без това сбърканата тиква, така страхът го обзе, а другото е елементарна пяна от ярост около един премиер.

А как седят опечалени и всички знаят, че това не е игра. Бойко просто се насира от снимки на спалнята си да. Снимките са изпратили и на прокурора с дупки от куршуми, да, някой така ги разиграва, че направо Фейса полудя. Видовден идва и всеки рано или късно плаща засега практиката е показала, че плаща все народа, плаща все роба, но уви всеки се надява справедливостта да избуи и някой ден злото и то да се бой.

Видим страх и паника

Бързата смърт е привилегия, а това на отмъщение прилича – сервира се бавно на част по лъжичка поредната доза страх и паника в душата на премиера народът се кефи, че има кой да го накаже.

Когато царят го няма, а Бог е далече бъдете смели ти казват от далечен Дубай, не губи кураж, очаква се следващият тираж!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*