Мая Манолова! Има ли проблем с изхранването на народа?

в България


Има ли в действителност проблем с изхранването на народът Български? Проблемите със земеделските производители се задълбочават и Мая Манолова обикаля страната и се среща с тях като навсякъде проблемът е един и същ. Държавата липсва в този сектор, а сега е сезонът им.

Земеделските производители в Ямбол споделят вече познатите проблеми с липсата на подкрепа от държавата и сериозния удар над икономиката ни. Кандидатстването за субсидии е повече проблеми, отколкото ползи, има много и фалшиви производители, липса на контрол от държавата.

Затова от „Изправи се.БГ“ представихме своите 19 мерки за излизане от кризата с подкрепа на семейните стопанства, за държавно предприятие, за изкупуване на продукцията срещу спекулата и подбиването на цени и програмата #РаботаЗаВсеки. Имаше и масирани проверки на НАП, и строг данъчен контрол, имаше проверки с камионите бяха запечатани и не една малка сергия на борсите бяха проверявани.

Само преди дни след краят на ограниченията веднага имаше масирани проверки на фирмите и превозвачите на зеленчуци и плодове някак си държавата освен, че не помага, а я и респектира и контролира този сектор и такива действия водят до още проблеми в сектора.

Акциите на държавата преди месец бяха основно в Първомай и Плодовитово, но тези от паралелната държава си знаят, а за хората в бранша лесно се разчуват тези неща.

Има ли проблем с изхранването и може ли българската земя да ражда български плодове и зеленчуци или трябва да се внася, или трябва други държави да контролират изхранването на една аграрна по принцип държава? Манолова е сред хората!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ