Светлозар Минов: Защо е създаден човек?

в България/Любопитно


Светлозар Минов:  Каква е неговата мисия
на Земята?
За много от по-будните и мислещи хора, тези въпроси остават без отговор. За всеки трезво мислещ човек е ясно, че Ние сме
създадени от някой с някаква цел. Някои търсят отговор в религиозни писания- Библия, Коран, Тора и др. Има и доста хора, които търсят истината в Историята, в Археологията, в артефактите-които се откриват, някои я търсят в Науката и изследванията, а други в Космоса. За жалост обаче, колкото повече неща откриваме, толкова повече въпроси изникват. Малцина са хората, които знаят Истината или част от нея, но за сметка на това я пазят грижливо. Аз, не бих се нагърбил със задачата, да ви обяснявам : “Кой е създал човечеството и Как?”

Мога само да ВИ споделя: “Каква е мисията на нас- хората на тази Планета?”
Любов!!!! Това е смисъла. Тук сме за да се научим, да се обичаме, уважаваме, да си помагаме, да ценим всичко, което е създадено от някой друг, да се радваме от душа и сърце!
Звучи ВИ малко шантаво и изтъркано нали? Мога да ВИ споделя, че когато човек приключим житейският си път- той става енергия, която няма плътност. Тази енергия никога повече не може да прегърне, да целуне, да се смее, да плаче, да кара колело, да духне свещ за ражденния си ден! Тук сме за да се радваме на живота, а не за да искаме още и още.

Със сигурност не сме тук за да трупаме пари, имоти, коли, власт – намираме доказателства, че от хилядолетия хората са се опитвали, да си занесат тези неща на оня свят, но не се получава. Гол идваш и гол си отиваш! Дори и докато сме живи, всекидневно получаваме доказателства, че парите- изчезват, златото- ти го крадат, имотите -се разрушават, властта- е преходна и ти я отнемат! Единственото, което остава и никой не може да ти вземе са хубавите спомени в душата! Подарените мигове на щастие, усмивки, любов, приятните мигове с близки хора- това остава в сърцето и душата на човек.

Това всяка душа, която напуска тялото и се отправя към вечността- взема със себе си. Представете си, че ако цял живот ламтите и се опитвате да трупате материални блага, вземете и пропуснете възможността, да натрупате приятни спомени- колко бедни ще си отидете от този свят? Алчност, злоба, завист, лакомия, сребролюбие, похот, разврат- всичко това води до войни, изтребление и унищожение. Това не ни е нужно и не ни е дадено от Твореца- това е наше Човешко постижение!

Мили хора! Съдателя, ни е дал живот, за да се радваме на всичко, което е създал с много любов. И Той е създал всичко по начина, който е създал и нас самите. Създателя, не е казал, че някой или нещо му е по-любимо от друго нещо. Той не е определил някой, да бъде господар над друг. Всички сме създадени с една и съща любов. Всички имаме една и съща мисия- да се обичаме- тук и сега! Да си помагаме, както дървото помага на Нас хората, като ни дава сянка, вода, плодове. Но дървото помага и на животни, птици и насекоми. А ние хората унищожаваме всичко това. Това е нашата мисия тук на Земята- да обичаме, да пазим и да помагаме!

Светлозар Минов: Майстор- Учител в Традиционно Рейки, Молитвено Рейки, Усилено Рейки- Рейки+Сила, Връзка- Портал с мъртви хора Единствен официално признат Майстор, за регион Варна и Североизточна България, по учителска линия Сатя Сай Баба+ Кирил Стоянов, за практика на метода “Връзка- Портал с мъртви хора”
Светлозар Минов : Защо сме създадени според Вас?

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*