Признаците, че вашият избраник не става за родител

в Любопитно

Със сигурност ролята на родител е най-трудната и отговорна в нашия живот. Замисляли ли сте се обаче, че не всеки може да бъде родител за пример? Съществуват няколко сигнала, които ще ви подскажат отдалече, че вашият избраник не би бил добър родител.

Ето кои са те:

1. Непоследователен
Ако човекът до вас е непоследователен, то можете да сте почти сигурни, че няма да бъде и добър родител. Гледането на дете изисква огромно търпение и разбира се постоянство

2.Егоизъм
Ако човекът до вас е егоист, то тогава как очаквате да се грижи за своя наследник?
Далеч не става въпрос за онази лека доза егоизъм, която притежава всеки един от нас, а за силно изразената форма на егоизъм в поведението му.

3. Нетърпение
Ако той е твърде нетърпелив и се изнервя, когато сервитьорът се забави със сметката или поръчката, ако в такива моменти проявява агресия, то се замислете как би могъл да гледа дете.

4. Лош финансов мениджър
Ако мъжът до вас не може да управлява собствените си пари, постоянно е в заеми, закъснява с плащането на сметките и не може да упражнява контрол върху финансите си, то тогава как ще бъде глава на семейство?!

5. Мързел
Представете си как бихте живели, ако мъжът ви е мързелив. За никого не е тайна, че децата обичат да разхвърлят, пише beu.bg. С кое ще се справяте по-напред, ако той не понечва да си помръдне дори пръста?

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ