Няма да повярвате какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане

в Любопитно

Оказва се, че последната цифра от годината на раждане може да разкрие доста интересни неща.

Това е още един от немалкото методи, които ще ви разкрият какво ви е предначертала съдбата. Специалистите посочват, че последната цифра от годината ви на раждане съответства на един от петте елемента – земя, огън, вода, дърво и метал.

Научете какво издава за вас или ваш близък последната цифра от годината на раждане:

0 или 1 – елемент метал
В случай, че сте родени в година, чиято последна цифра е 0 или 1, това издава, че сте изключително силни и независими личности. Винаги сте наясно какво искате да постигнете в живота. Вие успявате почти винаги да постигнете целите си, без значение предизвикателствата, пред които ще ви се наложи да се изправите. Винаги става това, което сте решили. Логични сте в действията си и не взимате решения под влияние на емоциите. Добре е да заложите на област, в която ще имате възможност да се развивате. В личен план сте много взискателни към половинката си.

2 или 3 – елемент вода
Вие се страхувате от глобални промени в живота ви и предпочитате да се пуснете да плувате по течението. Въпреки това понякога се нуждаете от бягство от ежедневната рутина, която ви е обзела. Притежавате завидни организационни умения и творчески талант, не се страхувайте да ги приложите. Не понасяте самотата и винаги сте отворени за нови приятелства. Гостоприемни сте. Възприемате кариерата си като нещо, което дава цялата власт над личния ви живот.

4 или 5 – елемент дърво
Вие сте от малцината здраво стъпили на земята. Наясно сте с факта, че за да постигнете целите си, трябва да се потрудите. Несъмнено вие сте един от най-ценните служители на работното ви място. По отношение на приятелите ви, вие сте човекът, на когото могат да разчитат винаги и по всяко време. Подкрепяте любимите си хора с ценни съвети и много оптимизъм. Не поемайте твърде много задачи, научете се да си давате и почивка.

6 или 7 – елемент огън
Това, което ви отличава от останалите е вашата любезност, емоционалност и яркост. Вие не можете да си представите живота без приятелите и семейството ви. Нуждаете се от работа или хоби, които да ви носят радост. Основното правило, което ви води по пътя на живота е да се движите само напред и нагоре. Радвате се и на най-малките победи. Именно те ви дават самочувствие.

8 или 9 – елемент земя
Сдържани сте и сте доволни от това, което имате. Въпреки това винаги се стремите към повече. Доста сте консервативни и обмисляте всяка ваша стъпка до най-малкия детайл. Нужен ви е ясен план дори за решаването на незначителни проблеми. Понякога сте доста жестоки към близките си. Помислете малко повече за личния ви живот

Източник: topactualno.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ