Новият министър без портфейл!

в Свят

Новият министър без портфейл!
Вижте кой е новият министър без портфейл у нас?
След като президентът на България Румен Радев, който многозначително ясно в речта си за трети Март омаловажи ролята на Русия в Руско-турската война и създаде безпрецедентен скандал, вижте какво се случи после!

Борис Анзов, журналист от „Медия Мост България“ и Булпресс, по един дипломатичен начин се опита да омаловажи скандалът и подари цветя на говорителката на руското правителство Мария Захарова!
Освен цветя той подари и икона и мартеница !

Така обаче срамът остана след като Румен Радев в опитът си да бъде политически коректен стана възможно най-некоректен, а дали е гаф или нарочно, дали някой го подведе от щаба на президентството, дали дългата ръка на Сорос се протегна някъде зад него ние не знаем, но едно е ясно, че на Шипка не се вееха знамена на Норвегия, Полша или Украйна, а вееха се Български и Руски !
Не видяхме и други патриарси, а видяхме Българският и Руският !
Тук не става за политическа коректност, тук става дума за предумишлен скандал след 140 години братска дружба сме свидетели на антируска и антибългарска кампания и то не от друг, а именно от този, който трябва да обединява!

И така, явно това е политическата „КОРЕКНОСТ” щом по същото време в Одрин пък представителят на България – консулът ни там, е отдал почит на загиналите турци в Руско-турската война !
Стигнахме такова духовно и историческо падение, стигнахме дъното!
И ако преди 140 години историята ни е писана с кръв то днес историята ни се пише от медиите, а медиите пишат това, което виждат !

За срамотията останахме без капка чест и гордост, останахме без капка свян и срам, Българин да се наричам вече ме е срам !
От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ