Борисов загуби подкрепата на САЩ

в Свят

Борисов загуби подкрепата на САЩ
От последните избори в Америка Борисов все повече губи подкрепата си от Янките!
Довчерашен слуга на Хилъри и Обама !
Според публикация в : xaknews1.blogspot.bg

ТРЪМП ОТСВИРИ БОЙКО – НИКАКВИ СРЕЩИ С ТОЗИ БАЛКАНСКИ ТЪМЕН СУБЕКТ. ПРАТЕТЕ МУ ДОКЛАДА НА ЦРУ ЗА НЕГО И ДА НЕ МЕ ТЪРСИ ЗА СРЕЩА ПОВЕЧЕ.
Доналд Тръмп е отсвирил Бойко Борисов ни довериха наши източници от посолството на Съединените Американски Щати в България. Въпреки, че Бойко Борисов занимава медиите с желанието си да се срещне с Тръмп за да поговорели за покупката на военна техника за България от кабинета на президента са съобщили на Бойко Борисов, че Тръмп няма желание да се среща с него, защото според източниците на ЦРУ той е тъмен балкански субект, който се занимава с разпространението на контрабандни стоки и прикрива всичко благодарение на българските служби.

Още преди време, когато Делян Добрев се е опитвал да организира среща на Тръмп с Борисов, им е било заявено на американските посредници, че Тръмп докато е президент няма желание да се среща с този субект и за него той е затворена страница, а това че е на власт и премиер на България се дължало на манипулации по време на демократичните избори. Преди няколко седмици, други американски приятели този път на Цветан Цветанов са пожелали да го срещнат с Тръм, за да уговорят срещата с Бойко Борисов, но и там Тръмп е бил неприклонен, че с балкански мафиоти няма да се занимава и политиката му е много различна от тази на семейство Клинтън.

Според други източници, Борисов всячески се опитва да стигне до Тръмп, за да му предложи изгодна сделка в която да спаси Цацаров и Пеевски от преследване според поправката Магнитски, като за целта тримата са готови да се разделят със солидно количество финикийски знаци, за да може Тръмп да лобира за тях пред американските власти. Но както писахме по горе Тръмп, явно е наясно с цялата схема на триото Борисов Цацаров Пеевски и изобщо няма намерение да се среща с който и да е от тях, като за това говори и факта, че на молитвената закуска в Белия дом, единствено на българската делегация в лицето на Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов и Иван Тотев все видни кадри на Герб и Бойко Борисов беше отказана обща снимка с президента на Съединените Американски Щати.
За протокола Тръмп е издал нареждане на посолството си в България, да изпратят доклада на ЦРУ лично на Бойко Борисов и да му обяснят в прав текст, че няма какво да си говори с Доналд Тръмп, а каквото иска да си купи за армията като военна техника да се обърне към производителите в Америка.

В крайна сметка върви тих и плавен процес по издаване на Властта !

Цветан Цветанов се завърна от САЩ със сменена физиономия и странен аромат произлизащ от областта на седалищните мускули !
В крайна сметка Доналд Тръмп знае, че ГЕРБ са соросоидни подлоги и са работили против него на изборите !

Най-вероятно обаче епохата на ГЕРБ е към своят край, а и Борисов продължава да се сближава с Ердоган, който е отявлен враг на САЩ! Всички знаем, че в момента в България нещата се диктуват от Американската администрация, а тя в момента недолюбва Бойко и неговата хунта !

В крайна сметка свидетели сме на залеза на епохата на Борисов !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ