Никога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грози

в Любопитно

Много хора носят едновременно бижута от злато и сребро, смятайки, че няма нищо в това. Но подобно решение би ви коствало скъпо, предупреждават медиуми и сензитиви.

Причината е в енергията на тези два благородни метала. Всеки от тях има много особени вибрации, които обаче се противопоставят едни на други. Влизайки в съприкосновение, те започват да вредят на вашето енергийно поле.

Какво представлява енергийното поле? Това е невидима обвивка, която всеки човек притежава. Този слой защитава нашето тяло и душата ни от атаките на негативните вибрации. Когато енергийният пашкул започне да отслабва, това се отразява зле на цялото ни същество.

Ето защо едновременното носене на злато и сребро е пагубно за вас. Ако още не сте се отказали от идеята, вижте някои последствия, които ви грозят.

1. Ще затрудни комуникацията ви с околните

Заради пагубното взаимодействие на златото и среброто, околните ще усещат необяснимо напрежение около вас. Ще са обезпокоени и нервни. Възможно е дори да страдат от отпадналост и главоболие. При всички случаи ще им е трудно да общуват пълноценно с вас.

2. Имунитетът ви ще се понижи

С изтъняването на енергийната ви обвивка, се понижава и вашият имунитет. С това нараства рискът от поява на някои заболявания.

3. Повишава се уязвимостта към магии и проклятия

Когато защитното ви поле бъде разрушено, ще сте подвластни на лоши вибрации, магии, проклятия и всякакви злини.

Източник: sanovnik.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ