Непоказвано пророчество на Ванга: Ставаме шейхове на Балканите, при жена управник!

в Любопитно

Пророчеството на Ванга е на път да се сбъдне

Пророчество на Ванга се разказва като легенда. Уникалното пророчество на петричката врачка говори за залежи от нефт у нас. Това сляпата ясновидка е направила пред доайени на минното дело и геологията.

Думите баба Ванга изрекла пред бивш преподавател в Минно-геоложкия университет. Досега 76-годишният мъж така и не може да ги забрави.

Той отишъл при нея, защото искал да я попита за лични семейни проблеми. Лекарите не успели да установят диагнозата на неговата съпруга.

Ходили къде ли не, при всякакви специалисти, но те така и не могли да „разшифроват” болестта й.

Баба Ванга го посъветвала при кого да отиде и как да се избави от мистериозната болест. Между другото специалистът я попитал дали има и нефт в недрата на родината ни.

Той бил чувал много да се говори за черното злато и затова й задал и този въпрос.

„Море от нефт лежи под нозете ни. Двама властници ще копаят, ама нищо няма да намерят. Земното масло ке се покаже на жена”, казала врачката пред геолога.

Баба Ванга продължила с още обяснения. Тя казала пред сащисания експерт, че в недрата на България има толкова много „черно злато”. Което ще ни направи шейхове на Балканския полуостров.

Тогава той решил да не афишира публично казаното от Ванга. Все пак времената били несигурни и не се гледало с добро око на баячки и гледачки.

Петролното пророчество на петричката гадателка той запазил дълбоко за себе си.Но сега нещата отивали към разрешаване на пророчеството й.

„Предполагам, че предсказаното от баба Ванга ще се сбъдне скоро. До момента наистина двама властници са се пробвали да извадят нефт.

След Тодор Живков само Бойко Борисов е имал „мерак да стане шейх”. Сега очакванията ни са за жена управник, за да разцъфти и нашата страна.

А и народа ни да стане богат, поне колкото арабските шейхове”, надява се експертът.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ