Мистерия: Икона на Дева Мария говори! (Върши чудеса, лекува безплодие)

в Религия

Мистерия витае около икона на Дева Мария

Икона на Дева Мария дарява здраве. Около изображението на Богородица се чува мистериозен шепот. Иконата с лика на святата майка, която говори, се намира в църква „Света Богородица” в Пазарджик.

Около изображението й се чува шепот, понякога по-силен, друг път едва доловим. Но иконата помага на всички нуждаещи се от здраве, любов, щастие и късмет. Миряните, посетили църквата се кълнат, че когато приближават лика на Дева Мария се чува силно шептене. Според тях то ги уверява, че молитвите им ще бъдат чути. Всеки ден в църквата се извиват опашки от болни хора, които чакат изцеление от животворната икона. Вярва се, че иконата на Богородица ще помогне най-много на тези, които страдат от безплодие.

Някои от хората твърдят, че около иконата чуват женски глас. Той ги съветва да запазят вяра, да се молят и да проявят търпение и сила. По думите им след време наистина здравето им наистина се подобрило.

Вярващите са категорични, че образа на Божията майка ги тегли отново и отново да запалят свещи пред лика им. И много скоро след това щастието наистина им се усмихнало.

Свещениците от светата обител наистина разказват чудеса за Божията майка и нейната икона. При един празник се събрали много хора. Човек от друг град обаче присъствал на литургията с нечисти помисли.

Той издебнал момента и откраднал святата чудодейна икона. Но бил хванат и гибелната му постъпка била сразена. Той бил заловен от клисарката Ваня, която предната вечер сънувала този непознат мъж как ще извърши кражбата.

Тя го видяла насън такъв, какъвто бил в действителност и наистина го заловила. Така иконата не била открадната и изнесена от храма. Според поповете за това помогнала самата икона на Дева Мария.

Никой от служителите в храма не знаят от къде е дошла святата вещ. Нито кой я е нарисувал. Но наистина иконата на Света Богородица помага на нуждаещите се.

Източник: topactualno.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Религия

Отиди на Топ