Има ли връзка между секса и кръвната група?

в Любопитно

До интересни изводи са стигнали японски учени, които са изследвали вечната тема за секса. Оказва се, че ‘градусът’ в спалнята зависи от кръвната група.

Ето какво са установили японските специалисти. Според тях хората, които имат кръвна група 0 са най-страстни, най-енергични и чаровни, те са и големи експериментатори в спалнята. Колкото и да са изкусни флиртаджии обаче, ‘нулите’ са моногамни. Според японските експерти в тях духът и плътта са в перфектен синхрон.

Хладни и притеснителни са хората, които имат кръвна група А. Ако успеете да ги обучите, обаче те могат да станат страхотни партньори. Те са верни и обичливи и могат да стигнат с половинката си до крайности, стига той/тя да поиска това.

Тези, които имат кръвна група В японците определят като диви и красиви. Според японските учени тези хора са страстни любовници в секса, както и в работата са абсолютни победители.

В Япония смятат, че хората носещи кръвна група АВ са като диамантите – те са истинска находка. Тези хора са естети в леглото, но не се страхуват да сбъднат и най-изтънчените си фантазии. Те мислят за другия и се радват на удоволствието на 100 процента. Тези хора обаче се срещат рядко, а да ги задържиш е трудно, защото бързо се отегчават.

Източник: krasotata.net

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ