Зодиите на мама и тате са определящи за децата! Вижте как

в Любопитно

Зодиакалните знаци определят до голяма степен поведението и характера на всеки човек. Те влияят на разбиранията му за живота, на действията му в любовта. Определящи са за вкуса към модата. От тях зависи също така какви ще са неговите артистични заложби и професионални умения.

Интересно е, че според астролозите зодиакалният знак, под който сме се родили, оказва влияние както на самите нас, така и на нашите наследници.

Така например, ако майката и/или бащата на дадено дете е представител на зодия Овен, то ще расте уверено, свободолюбиво и изпълнено с хъс да преследва целите си.

Предизвикателствата за него няма да са проблем, защото лесните постижения няма да му носят удоволствие. Ще трябва обаче да се отнася с повишено внимание към органите на зрението и слуха, тъй като те ще са му слабост.

Ето какво влияние оказват родителите от останалите зодии на своите деца.

Телец

Ако един от родителите е представител на тази зодия, детето ще има огромно въображение и някакви артистични заложби. Възможно е да се справя добре с музиката, рисуването, актьорското майсторство. Същевременно слабост на децата на Телеца е гърлото.

Близнаци

Децата на хора от тази зодия са енергични, самостоятелни и решителни. Около тях може да цари хаос, но те се чувстват добре в него. Понякога са по-докачливи и се засягат дори от безобидни шеги. Те са предразположени към заболявания на дихателната система.

Рак

При родител Рак детето е добронамерено и със силно чувство за справедливост. Не се доверява лесно, но контактите, които създава, поддържа години наред. Понякога е прекалено чувствително и трудно преживява критиката на околните. Слабост при него се явява стомахът.

Лъв

Детето на Лъва има високо самочувствие и обича удобствата, лукса, разкоша, апетитната храна. Ще го познаете по вкуса му към красивите и скъпи предмети и желанието му да се наслаждава на всички възможности, които живота му предоставя. При него слабо място е сърцето.

Дева

Ако майката или бащата е Дева, то детето ще бъде отговорно, дисциплинирано и вероятно по-зряло от повечето хора на своите години. Още в ранна възраст ще изпъква пред останалите малчугани с познанията си в различни области и с изпълнителността си. При наследниците на Девата обаче понякога се появяват проблеми със стомаха и червата.

Везни

Децата на Везните са противоречиви по своя характер. В един момент те могат да постъпват зряло и отговорно, а в следващия – да проявяват капризи за несъществени неща. Казано с други думи, те са непредсказуеми от тях може да се очаква неочакваното. По отношение на здравето си трябва да са по-отговорни към бъбреците и отделителната си система.

Скорпион

Според астролозите децата на Скорпионите са магнетични, свободолюбиви и темпераментни. В по-зряла възраст могат да препускат от връзка във връзка и да имат някои проблеми с противоположния пол, породени от невъзможността им да бъдат верни в любовта. Те са предразположени към заболявания на половите органи.

Стрелец

Децата на Стрелците обичат приключенията, пътуванията и забавленията. Темите, които предизвикват суета у повечето хора, тях сякаш изобщо не ги вълнуват, защото живеят в свой собствен свят. Те знаят как да се наслаждават на живота и са чудесен пример за подражание. Имат обаче една слабост – черният дроб.

Козирог

Децата на Козирозите обичат да се доказват и да получават признанието на околните. Знаят отлично какво искат и как да го постигнат. Ако пък на пътя им се появи някаква пречка, не пестят усилия да я елиминират. При тях уязвими места са вратът, гърбът, раменете.

Водолей

Ако един от родителите е представител на тази зодия, детето ще се отличава с огромно въображение, остроумност и неподражаемо чувство за хумор. Благодарение на тези си качества то с лекота ще постига целите си в живота. Трябва обаче да внимава за проблеми на сърдечно-съдовата система.

Риби

Наследниците на Рибите са огромни мечтатели и идеалисти. Те също живеят в собствен розов свят и често не осъзнават истинските проблеми, които ги заобикалят. А когато разберат какво не е наред, са склонни да го преживят изключително драматично. При тях слаби места са белият дроб и крайниците.

Източник: sanovnik.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ