Все повече Българи раждат небългарчета

в България

Все повече Българи раждат небългарчета
Повече Българи раждат в чужбина, отколкото в България!
Масова практика обаче е когато записват детето там да се отказват и от Българското си гражданство!

Така на практика България не губи само една свидна рожба, а и нейните родители също !
Факт е, че много хора, основно в детеродна възраст, са напуснали България и повече време от годината прекарват извън страната.

Говорим за българските общности, които са в Украйна, Молдова, Румъния, Западните покрайнини, Македония, Северна Гърция, и в цяла Европа както и в Канада и САЩ, плюс огромната имигрантска вълна българи, които живеят зад граница.

Огромна част от тях създават семейства, раждат деца. Огромната част от тези деца не се регистрират като българи, нямат българско гражданство и за съжаление техният брой е доста по-голям от тези, които се раждат в България.

Което означава, че ако ние не предприемем адекватни мерки по отношение на тези млади хора, които живеят извън България, има опасност за оцеляването и нормалното развитие на българската нация и държава. Факт е и че с политиките на ГЕРБ в последните десет години са прокудени още милиони млади Българи, които също след като се уредят там и почувстват сигурност ще родят децата си в чужбина и ще искат децата им да се ползват с всички социални привилегии да бъдат пълноправни членове на държавата, в която са и така крачката от доброволното отказване от родината е направена !
Кой прокуди младите, знаем всички !

Затова трябва спешна промяна в законодателството на България и да се направят правилните нормативни промени, с които да се задържат младите в страната и с много финансови и други стимули да им се даде сигурност, стабилност и нормална среда за да родят децата си тук в България иначе рискуваме да няма България утре или ако я има да няма Българи в нея !

Време е виновните за това да бъдат наказани или историята ще накажа нас нацията, която нищо не направи да предотврати това!

Виж още публикации на bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ