Игра на съмнение

в България/Конспирации

Игра на съмнение
За да няма игра на съмнение спец прокуратурата днес обмисля Бенчо Бенчев да бъде отделен от групата на Митьо Очите в друго досъдебно производство! Играта на съмнения продължава, а по медиите се показва арсенал с оръжия, показват се пачки с пари, но всичко е законно, всичко е наред и така на практика е обрисувана една картина с цел да се манипулира обществото, но съдът и адвокатите ще кажат най-накрая, че няма престъпление и някой ще осъди държавата ни за много милиони, но на финала помнете това !

Това не е предсказание, а поредната медийна манипулация, която вплита в мрежите си общественият фокус !

И създава поредната фалшива новина, която има за цел да дискредитира един порядъчен бизнесмен !
Когато бизнес партньорите му чуят това, което се тиражира в медиите и телевизията голяма част от тях ще спрат да работят с него поради две причини – половината ще си помислят, че е мафиот, а другата половина ще си помислят, че мафиотска е държавата и няма да правят бизнес с България, защото тук няма сигурност !Бенчо Бенчев

На пръв поглед обаче да сравним домът на Бенчо Бенчев с този на Бойко Борисов !
Виждаме домът на Борисов с високи масивни огради и камери, а домът на Бенчо няма масивни огради, няма и камери, няма врагове, а това не е дом на мафиот !
Играта на съмнения е ясна, няма такива !
Сега да Ви обясним какво се получава на практика !
Спекулацията с Бенчо Бенчев има за цел да се покаже червен олигарх и да се лепне етикет върху БСП !

Това е партенка по която се работи отдавна !
Още преди години се опитаха да замесят името му в жълта партенка след като някой поръчкови медии пуснаха информация, че фолк певицата Ивана се е снимала с неговият джип в някакъв клип !

Може човекът да помага, ама завистта почивен ден няма !
И така още 12 Август през 2017 година та до 22 август цели десет дни се клепаше името му, че си бил купил Ролс Ройс Гоуст в Бургас !

Тогава Бенчо има каза „омръзна ми да карам комбайни“!
Тогава Бенчо Бенчев заяви, че има три комбайни, които струват колкото колата му, но никой не снима тях!Бенчо Бенчев

Бенчо Бенчев е избран от гражданската квота и всеки, които се занимава с избори знае, че БСП са го използвали заради доброто му име и това, че е донесъл още гласове за партията им !

Играта на съмнения трябва да приключи сега и нека истината възтържествува ! А на всички, които попаднаха неслучайно в мелачката на репресивната машина на ГЕРБ и осъдиха държавата ни на стотици милиони в Страсбург знаят, че зад тези дела е виновен Цветанов и Борисов, но за техните манипулации плаща държавата, а не те !

Истинските интриганти, които сеят съмнения в обществото остават ненаказани ! И докато ГЕРБ застават зад всеки техен кмет уличен в скандал и със силата им дадена от народа манипулират дела, притискат съдии и с техни прокурори и депутати пазят всеки, който е дарил един лев за ГЕРБ !

То от БСП бранят името и честа на партията и човекът като единица не е важен ! Важно е скандали да няма и името на партията да се пази !

И именно затова и набъркаха Бенчо Бенчев в това дело за Митьо Очите да се оклепа БСП !
А Корнелия Нинова влезе в капана на Цветанов и и се наложи да влиза в обяснителен режим за нещо за което нито БСП, нито тя персонално има вина, но се лепят етикети и тя трябваше да покаже, че БСП не толерират такива процеси!

Съмнения за Бенчо Бенчев няма, а друго е какво на обществото се вменява ! Един човек с пот и труд спечелил парите си !
Дето се казва дай Боже всеки му !

Но има една поговорка в страната, че всеки, който изкарва пари и не се отчита в черните каси на ГЕРБ е смъртен враг за Бойко и този лев ще му бъде отнет по един или друг начин !
В България дето се казва „нито да имаш, нито да нямаш пари“!
Едно трябва да е ясно, че играта на съмнения трябва да приключи !

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ