Внимание! Тези навици ви състаряват

в Любопитно

Безспорно всеки човек си има своите навици, които следва.

Знаете ли обаче, че някои от вашите навици ви правят доста лоша услуга, тъй като ви състаряват?
Убедени сме, че ако знаете кои са тези навици, веднага ще ги изхвърлите от ежедневието си.

Именно поради тази причина в следващите редове ще ви разкрием кои са лошите навици, водещи до състаряване. Ето ги и тях:

Твърде слаби

Ако сте твърде слаби, липсата на мастни натрупвания по лицето ще ви направи да изглеждате много по-стари, отколкото сте в действителност.

Триенето на очите

Ако продължавате да триете тази нежна зона, ще си причините подпухналост и тъмни кръгове под очите. Със сигурност не ги искате, нали?

Следобеден сън

Кожата има прекрасната способност да се възстановява през нощта. Именно поради тази причина нощните кремове за лице са с много по-мощно действие.
Трябва да знаете, че следобедната дрямка също има благотворен ефект върху кожата ви. Не пропускайте нито една възможност да поспите следобед.

Крем против бръчки

Специалистите съветват да не се доверявате на всякакви кремове против бръчки.
Преобладаващата част от тези продукти могат да окажат пагубно влияние върху кожата на лицето ви, тъй като нямат необходимата концентрация

Източник: topactualno.com

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ