Адолф Хитлер убил племенницата си: Тя му станала любовница и той я очистил? (Причината е шокираща)

в Любопитно

Адолф Хитлер е бил жесток дори и към родата си. Фашисткият лидер е имал любовна авантюра с племенницата си Хели Раубал. Жестокият владетел след това я убил.

Когато е едва на деветнадесет години момичето започва работа в дома на Адолф Хитлер. Като икономка. По това време двамата са имали връзка.

Разбира се, по негова инициатива. А малката Хели я нямала възможност да се противопостави на мераците на чичо си.

Властта на немския диктатор се увеличава, а неговата племенница не може да го озапти. И да се противопостави на кръвосмешателството.

Хели Раубал нямала право на личен живот, нито да контактува със семейството си.

Тя трябвало да придружава Адолф Хитлер на официални срещи и визити.

Скоро след като я вкарал в кревата си, той споделил за връзката си с шофьора си Емил Морис.

Скоро след това възникнал раздор в необичайната двойка. Не се знае дали шофьора не проявил и той мераци към младото момиче.

Или я посъветвал да се противопостави на това и да хване живота си в ръце. Така или иначе много скоро след това племенницата на Хитлер е намерена мъртва.

Тя била застреляна от упор. Но според официалната версия по онова време девойката се била самоубила.

Но и до днес се говори, че Адолф Хитлер собственоръчно е застрелял племенницата си Хели Раубал. И то в собственото си имение.

Причината за този жесток акт си остава загадка и до днес. Но до края на дните си Адолф Хитлер не спира да повтаря, че 19-годишната Хели Раубал си остава любовта на живота си.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ