Станислава Бойчева – шампионка в Япония!

в България

Станислава Бойчева - шампионка в Япония!
Бургазлийката Станислава Бойчева прегази конкуренцията си и стана абсолютна шампионка на Япония на провеждащият се турнир ALL JAPAN.
След изключително тежки, но страхотно изиграни от нашата представителка срещи, Станислава си заслужи първото място и титлата Абсолютна шампионка!

Станислава Бойчева – шампионката, която превъзмогна болката, за да прослави България
Това е нашето момиче !

Станислава Бойчева* е родена през 1991-а година. Тя е възпитаничка на спортен клуб „Самурай Бургас“ и от 14 години тренира карате.

През 2013-та след редица контузии лекарите съветват Бойчева да прекрати състезателната си кариера. Тя се вслушва в техните съвети и за година и половина прекратява всякакви участия на спортни състезания.
В началото на 2015-та тя решава да рискува и се впуска в още един подготвителен цикъл. През октомври месец тя е възнаградена за куража и доблеста, които показва в продължение на една година, превъзмогвайки болката в името на една кауза – България.

Тя става световен шампион в най-тежкия стил – карате киокушин в руския град Хабаровск. По този начин вя вече е печелила всички останали възможни титли – била е европейска шампионка, както и шампион на Япония.

Браво на Захари Дамянов нейният личен треньор !

Браво на нашето момиче !

Сподели на стената си ако се гордееш че си Българин ! 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ