ИМА ЛИ ГИГАНТИ В БЪЛГАРИЯ +ВИДЕО

в България

ИМАЛИ ГИГАНТИ В БЪЛГАРИЯ +ВИДЕО

ГИГАНТИ В БЪЛГАРИЯ
Във Волжка България живеел 4-метров великан, предците на траките били по 2 метра, а окултната наука разказва за 4 предходни раси, всичките с над 3-метров бой
Около 98% от съвременното човечество без проблем минава под врата с височина 2 метра.

Останалите 2% трябва да се наведат, за да не ударят главата си. От антропологическа гледна точка те спадат към т.нар. гигантски ръстове. Но имало ли е на Земята хора с наистина огромен ръст, значително надминаващ критичните 200 см? От гледна точка на основните световни религии и техните последователи – да. Християни, мюсюлмани и юдеи безусловно вярват в съществуването на исполини. За хиндуизма спор също няма.

Индогенните общности по целия свят също не подлагат под съмнение подобно твърдение, а легендите за високите хора преди потопа удивително си приличат, макар да идват от най-отдалечени кътчета на света. Окултната наука пази информация, че преди нас са съществували 4 други раси и всички те са били с ръст над 3 метра. Съмнението остава единствено за тези, споделящи материалистичната и атеистична представа за света.

Но ако е имало гиганти, къде са останките им? И защо отвсякъде идват истории за намерени гигантски черепи и кости, които обаче винаги мистериозно изчезват след откриването им? Натам сме тръгнали този път – по следите на великаните, огромните ни прадеди, които будят съмнение, страхопочитание и любопитство с размерите си.

Ще започнем от митичното, ще минем през откритията по света. Ще стигнем до предците на нашите траки, чиито скелети са съвсем реални, с ръст, често надвишаващ 2 метра. Ще видим как науката обяснява гигантизма. И както винаги, според журналистическата етика, ще оставим правото на заключение на вас, читателите.
Източник: spisanie8.bg

Има не едно или две мегалитни светилища у нас от който става ясно че са строени от древни цивилизации!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ