Диктатура на гербериата!

в България

Диктатура на гербериата!

Европейска диктатура или диктатура на гербериата!

Или паралелната Европа, в която ни вкарват като овце в кошара без да са ни питали искаме ли! Говорим за социална справедливост, която мутира в социална толерантност!

 

На кратко казано, ако някой някъде получава пари без да ги е изработил то друг някъде е изработил пари, които няма да получи, солидарност ли е това? Мигранти и цигани получават пари за да има социален мир, а пенсионерите няма да доживеят пенсия, защото какво, че така им е писано ли или някой добре е пресметнал, че средната продължителност на живот у нас е 45 години, а възрастта за пенсиониране колко е?

 

Двойни стандарти е Европа на храни, лекарства, медицинско обслужване и качество на услугите!

Водата и токът са по-скъпи, а доходите ни са далеч по-ниски! Иначе искаме много солидарно да станем равноправен член на Европа, което автоматично ни дава равноправен дял от заемите на Европа – над три трилиона, които са харчили те, а ние ще връщаме с тях! България се превръща в буферно гето за Европа, в което ще се налеят техните КВОТИ – още стотици хиляди търтей и кърлежи на нашата социална система, а пари за България няма!

 

Няма за болните деца, няма за пенсионерите, няма и за инвалидите, няма за коренното население, а то май се изтребва до корен?

За тази ли Европа става дума, която казва „затворете си реакторите за да купувате ток от нас“?

За тази Европа ли става дума, която от аграрна страна ни превърнаха в социална ГМО пустиня?

 

Нямаме право да си произвеждаме храната, но имаме право само да я купуваме и то такава каквато ни дадат без право да изискваме качество или да налагаме стандарти за екологичност, или най-малкото да не са вредни храните! Бойко Борисов и ГЕРБ поетапно унищожават нацията ни и вместо да има реална борба с демографският срив, но то стана обратното – реална борба с изцеляването на нацията!

Две кокошки да си вземеш искат да са щастливи, агне не можеш да си заколиш, че не било хуманно, а със санитарен контрол, агенции за контрол на всичко! Унищожават всеки опит за предприемачество, а хранителните вериги внасят в страната всичко, което можем да си засадим и отгледаме сами !

 

Децата ни отиват в чужбина да живеят, защото тук са поставени в невъзможност за оцеляване, а пенсионерите прогресивно намаляват! Кой да се бори тук и кой да плаща данъци в страната?

Хора събодетесе бабите не правят митинги те оцеляват!

 

Тези дето трябва данък да платят си намират схеми от компютъра да ги изтрият и няма внос има само на пари износ!

Няма инвеститори в страната заради рекетьорски подход на управляващата хунта! А някой се появи ще бъде ограбен и ще им благодари дори, че са му позволили жив да си отиде!

Мутренска държава, в която надежда няма, няма докато тези са на власт и управляват като бандити ограбващи своята родина като за последно!

 

Краде се всичко и откраднатото даже !

Правосъдия няма, няма и ред, и дисциплина, няма нищо в тази държава само бандити и продажни политици с чадъри над главите на тези бандити !

Или търпите тази Диктатура на гербериата, или хващате гората, а друга алтернатива ви се вменява, че няма, но има, ако всички се вдигнем като един – само така можем да ги победим!

Източник: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ