Любопитно: Ванга за градът на извънземните у нас

в Любопитно

Любопитно: Ванга за градът на извънземните у нас
Баба Ванга видяла несметни богатства на извънземни под България

Несметни богатства на извънземни се крият под земите на България, видяла Баба Ванга,  а иманярите  ги търсят под дърво и под камък

Преди много векове земите на България били заселени от изключителни хора. Те били от високо  развита цивилизация, а с помощта на добронамерени извънземни, тези древни хора водили един изключително напреднал в технологично отношение начин на  живот.

Освен новите технологии, които владеели до съвършенство, просветени от различни извънземни цивилизации, тези хора били облагодетелствани и от реката, която преминавала през самия град.

Наносите на реката били богати на много злато. Благодарение на него хората изработвали изключително красиви предмети. Дори на входните порти на града имало поставени златни статуи на красиви митични животни с разперени крила.

Самите древни заселници били стройни, високи хора, много красиви. Наред с външната си красота, те били изключително посветени.

Целият живот на древните бил една реална приказка, но както са казали старите хора – много хубаво въобще не е на хубаво.

Така се случило, че вулкан изригнал и унищожил цялата тази безкрайна красота и хармония на античния град.

Днес вулканът е застинал и там се е образувало едно планинско възвишение, което се нарича Кожух. Неговото име е същото като на планината Кожух, която се намира между Гърция и Македония.

Баба Ванга видяла несметните материални богатства на древните хора, затрупани под лавата на вулкана, които днес биха могли да бъдат извадени. Затова археолози от България и от чужбина водят усилена надпревара с иманярите кой пръв ще открие древните антики.

Но не само материалните неща са важни. Баба Ванга не веднъж е разказвала, че днес на мястото на този град извират лековити минерални извори, които облекчават множество болести.

Изворите са свързани с душите на загиналите – убити от вулканичната лава не малко на брой високоразвити хора.

Но това не са единствените жертви в този район.

Информацията, която сега ще научите, в миналото е била пазена като държавна тайна, но не малко хора са знаели още тогава, че през 1955 г. над възвишението Кожух пътува самолет от Израел, който по принцип нарушил въздушното пространство над България.

Баба Ванга

Баба Ванга видяла огромни богатства в България

Български отряд сваля самолета, защото в онези години границите на социалистическата държава са били зорко пазени от вражеско капиталистическо нашествие.

При проведената акция, БГ военни убиват 58 човека – 7 души екипаж и още 51 пасажери.

Израел завежда дело в съда в Хага и България през 1958 г. е била осъдена да плаща обезщетения на семействата на загиналите израелски граждани.

Точно по този повод Баба Ванга разказвала как  духовете на загиналите постоянно ходели в къщата на Рупите, защото не можели да се примирят с насилствената смърт, на която били подложени от ракетите Земя-Въздух.

Източник: chudesa.net


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ