Училището води да затъпяване !

в Любопитно

Училището води да затъпяване !

Училището води да затъпяване! ВИЖ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ТУК !

Над 80 известни актьори, певци и др. зарязали училище

  • Джордж Карлин (1937-2008), оставя училище и става актьор, писател и комик – използва черния хумор за да говори за съвременни проблеми и политики в САЩ.

  • Даяна Спенсър, по-известна като Лейди Ди (1961-1997), никога не е била на ти с образователната система. Започва да учи в домашни условия до 9-годишна възраст, а когато започва училищното си възпитание е квалифицирана на 2 пъти от преподавателите за слаба ученичка. Решава да зареже училищата още на 16-годишна възраст, но не след дълго се пробва отново в швейцарско училище, което е било специализирано за подготовка на млади жени, за навлизането им в обществения живот, където се е преподавало предимно готвене, френски език, каране на ски и шиене на дрехи. Също не го завършва и напуска.

  • Джони Деп, напуска училище след като родителите му се развеждат. Днес е един от най-скъпо платените актьори в света. Също така е музикант, филмов продуцент, сценарист, реставратор и др.
  • Катрин Хъдсън, по-известна като Кейти Пери. Американската певица от английски, немски, ирландски и португалски произход, напуска училище на 15 г. и започва работа в музикалната индустрия. Днес гласът и звучи по цял свят.
  • Николас Кейдж, племенник на известния режисьор Франсис Форд Кополла. 53-годишният американец от италиански, полски и немски произход, днес е телевизионен и филмов продуцент, актьор, режисьор и носител на множество награди.
  • Арнолд Алоис Шварценегер, роден в Австрия, напуска училище и започва кариерата си в света на спорта ставайки историческа фигура в културизма. След това става световноизвестен филмов актьор в Холивуд. През 2003 г. става и губернатор на щата Калифорния.
  • Куентин Тарантино, зарязва училище вярвайки, че може да постигне много по-добро образование от гледането на филми, на видео касети. Днес 54-годишния режисьор, сценарист, филмов продуцент и актьор, държи в колекцията си награди като Оскар, Златен глобус, Златна палма и БАФТА, между другите.
  • Франк Синатра, роден в САЩ, в семейството си емигрирало от Италия, не му е трябвала никаква диплома за да стане един от най-известните певци и актьори на своята генерация.

Синатра и Кенеди

  • Жизел Бюндхен, бразилката от немски произход днес е смятана за най-скъпо платената манекенка в света, като дори е записана в Книгата на Гинес, в категорията за най-богат супермодел на света с нейните 150 млн. долара. Днес 36-годишната Жизел се занимава с телевизионна продукция, мода и кино.
  • Камерън Диас, 45-годишната американска актриса от кубински/испански произход (по майчина линия е от англо-немски), напуска училище за да започне работа в модата и още на 16 г. работи по целия свят с компании като Калвин Клайн и Леви-Строс, а на 21 вече е супер-звезда в Холивуд с участието си в „Маската“, където работи с друг известен колега напуснал училище.
  • Том Крус, телевизионен и филмов продуцент, актьор, сценарист и лице на сектата Сциентология. Оставя училището поради икономическото състояние на семейството си, защото е трябвало да се местят постоянно, но също има и дислексия (неспособност да чете и разбира прочетеното).
  • Чарлиз Терон, южноафриканската актриса от френско-немски и холандски произход, казва, че не се е вписвала в училищната среда, но напускането на образователната система не я е спряло да спечели куп филмови награди, включително Оскар, да стане модел, филмов продуцент и говорител на различни организации и каузи.
  • Карлос Естевес, по-известен като Чарли Шийн, е бил изключен от училище няколко седмици преди да завърши поради ниски оценки и незаинтересованост от образователната система. Въпреки това, 52-годишният американец от испанско-ирландски произход днес е един от най-известните комични актьори в телевизията и киното, занимавайки се с множество други неща.
  • Никол Кидман, австралийската актриса родена на Хаваите, днес на 50 г. възраст е носителка на много филмови награди. Тя зарязва училище за да започне филмовата си кариера.
  • Робърт Дауни Джуниър, 52-годишният актьор и продуцент е от литовски и унгарски (еврейски), ирландски, шотландски, немски и шведски произход. Той оставя училище за да започне актьорската си кариера и днес се занимава с комедия, пее и пише песни, също е и филмов продуцент и сценарист.
  • Кейт Уинслет, британската актриса и певица зарязва също училището.
  • Норма Мортенсън, по-известна като Мерилин Монро, се омъжва за гаджето си за да напусне училище.

  • Саймън Коуъл, напуска училище и по-късно започва работа в пощенска стая, в музикалната компания EMI. Днес, на 58 г. е най-известен с участието си в редица телевизионни шоута като Britain’s Got Talent, Pop Idol, The X Factor, American Idol и America’s Got Talent. Коуъл е британец с полски произход (еврейски) по бащина линия. Занимава се с много други неща, включително търговия.

  • Деми Гайнс, по-известна като Деми Мур, е американска актриса, която оставя училище за да започне работа като модел. Днес на 54 е една от иконите на американското кино и също така се занимава с писане на песни, телевизионна и кино продукция, мода и др.
  • Мишел Уилямс, 37-годишната актриса е носител на множество филмови награди включващи Оскар, Златен глобус и др. Американската актриса е от норвежки, британски, немски, датски, шведски и швейцарски произход. Оставя училище, но още докато е била в системата на образованието се е занимавала усилено с актьорско майсторство.
  • Марлон Брандо (1924-2004), е бил доста бурен като малък, поради което е бил гонен от различни училища, включително военно, заради което баща му го е потискал, но също го е насърчил да търси своя собствен път в живота. По-късно е бил поканен отново да се върне в това училище, но е отказал и напуснал тотално образователната система. Той е имал немски, датски, британски и ирландски корени. Става една от иконите на американско кино.
  • Кристина Апългейт, още като бебе майка и я кара по телевизии за да я снимат в бебешки реклами, напуска училище за да работи като актриса.
  • Дейвид Лоу, по-известен като Джъд Лоу, зарязва образователната система за да работи като актьор. Днес на 44 вече е един от най-известните британски актьори, също и филмов продуцент.
  • Кристина Агилера, известната певица може да е зарязала училище, но е имала особен успех още като дете в шоу-индустрията на Дисни. Днес на 36, американката с ирландско-еквадорски корени се занимава с музикална и филмова продукция, както и с писане на песни, актриса и много др.
  • Джон Траволта, американски актьор, танцьор, певец от италиано-ирландски произход, зарязва училище за да стане един от най-известните холивудски актьори. Също днес на 63 г. се занимава с филмова продукция и е лице на сектата Сциентология.
  • Къртни Харисън, по-известна като Къртни Лав, зарязва училище и въпреки проблематичното си семейство и живот тя става известна актриса и певица. Днес американката с кубински, британски, немски и ирландски произход, на 53 г. тя е композитор, музикант, актриса и др.
  • Кристофър Джулиъс Рок III, по-известен като Крис Рок нямаше до скоро диплома, но още и преди това живота и уличните му наблюдения са го научили да бъде с доста изострен интелект. Днес 52-годишният комедиант, актьор, сценарист, тв и филмов продуцент, и режисьор, е носител на награди като Грами, Еми и също си има паметна плоча/звезда на холивудската алея на славата. Като малък е имал големи проблеми заради другите деца в училищната система, заради което майка му го изкарва от нея, но по-късно си изкарва сертификат за завършена обща образователна реализация.
  • Реджиналд Дуайт, по-известен като Елтън Джон.
  • Кристен Стюарт, да кажем, че не е била никога фенка на образователната система. След като решила, че учителите и са се провалили в опита си да я обучат тя зарязва училище. Въпреки това, по-късно вади сертификат за завършена обща образователна реализация след обучение у дома.
  • Бил Козби
  • Линдзи Лоън
  • Маршъл Брус Матърс III, по-известен като Еминем, също е зарязал училище, може би защото е имал много тежко детство, може би защото е бил сериозно малтретиран в училищната среда от афро-американци. Няколко пъти е бил пребиван и в квартала си, в който са били само 3 къщите на белите семейства. Дори майка му е опитала да съди неуспешно училището след като друг ученик го пребива много сериозно. Днес 44-годишния музикант се занимава с безброй неща, сред които и филмова продукция.

  • Орландо Блум, от британски произход, откриват му в училище дислексия, поради което майка му го е насърчила да се занимава с изкуство и драма.
  • Парис Хилтън, зарязала елитно манхатанско училище още от малка, но след години си вади сертификата за завършена обща образователна реализация.
  • Иуан Макгрегър, от известен шотландски клан, оставя училище и започва работа в театър. През това време прави един курс в едно училище свързано с драмата, а по-късно прави други курсове в Лондон.
  • Аврил Лавин, канадка от британски, немски и френски произход, известна певица днес. Зарязва училище, като е известно, че е била изритана за зло държание, но още от малка е знаела, че умее да пее и родителите и са я подкрепили. Днес на 33 се занимава с моден дизайн между всичките други неща.
  • Ричард Прайър (1940-2005), израснал в публичния дом на баба си, в който майка му е работила като проститутка. На 10 е бил изоставен от майка си и Прайър е трябвало да търпи чест тормоз и побой от баба си Мери Картър. Изгонен е от училище на 14-годишна възраст. След това в казармата е бил предимно в ареста, за това, че е участвал с други афро-американци в пребиването и ръгането с ножове на войник с различен цвят на кожата. След години става един от най-известните комични актьори в Холивуд.

Карлин и Прайър

  • Дейвид Джоунс (1947 – 2016), по-известен като Дейвид Боуи, е зарязал образователната система, но споко, всички знаем колко беше успешен в това, което правеше.

  • Джон „Ози“ и Кели Озбърн, баща и дъщеря, двама от известното семейство зарязали училище за да изпълнят мечтите си, които никак не са малки. Ози – рок-легенда, дори преди да е починал все още, Кели – модна дизайнерка, певица, авторка, актриса и мн.др.
  • Киану Рийвс, точно така, „Нео“ заряза „Матрицата“ още на младиниРоден в Бейрут (Ливан), от китайски, британски, хавайски, американски и португалски произход, днес 53-годишният актьор е един от най-скъпо платените във филмовата индустрия. Докато е учил са му открили дислексия, и както казват някои източници: „доста често се е обаждал за неща, за които никой не иска да чува в мазната училищна тишина“, поради което е бил изгонен.
  • Джим Кери, как не? Този съвременен гуру зарязал училище за да помогне на семейството си да плаща сметките.
  • Хийт Леджър (1979-2008), австралийският актьор напуснал училище за да работи в записването на много известни филмови продукции.
  • Карин Джонсън, по-известна като Упи Голдбърг, въпреки че някои може да се учудят (заради фамилното и име), но в този случай е направила сама проучвания върху генетиката си и наистина няма нищо общо с евреите. Може би заради това е казала чао на образователната система, но без съмнение самата тя казва, че е защото е било много тежко, защото е имала дислексия.
  • Майкъл Фокс, да, напуска училище за да стане една от иконите на американското кино. Може би е ходил в миналото и е знаел, какво му предоставя бъдещето?
  • Наоми Уотс, британката заминава на 14 г. да живее със семейството си в Австралия. Не успява да завърши училище (била е съученичка с друга незавършила колежка, Никол Кидман) и се захваща да работи.
  • Джесика Симпсън, оставя училище с уговорки, че е била 2 пъти обявена за кралица, а след това си изкарва сертификата за завършената обща образователна реализация. Въпреки това днес е говорителка на различни каузи, модна дизайнерка, в търговията, тв продуцент, пише песни и др.
  • Пиърс Броснан, кой си е помислял, че ирландският актьор е оставил училище? Точно така, за първи път „Джеймс Бонд“ го е гледал на 11 г. с доведения си баща в новата си „родина” Британия. В лондонско училище е бил под прякора „ирландеца“, е, поне докато не го е зарязал това заведение и е преминал на скъпо „сингъл мoлт“ уиски.
  • Катрин Зета-Джоунс, англо-ирландската актриса оставя училище, но вече е участвала от малка в театъра, след като се мести да живее в Лондон посещава курсове в музикален театър.
  • Принс Нелсън (1958-2016), или просто Принс, който стига да издаде много музикални хитове, историческа класика ще кажат някои. И е бил не само музикант, но се е занимавал с много други неща.
  • Кърт Кобейн, никога не е бил фен на образователната система, зарязва училище за да преследва мечтите си в музикалната индустрия.
  • Марк Уолбърг, е имал тежки младини в многодетно семейство, и на 16 г. го вкарват в затвора за нападение над двама виетнамци. След като излиза от пандиза, брат му Дони го насочва към музикалната сцена и Марк започва да печели слава участвайки в групата New Kids on the Block с братята си. Продават над 80 милиона копия в целия свят, което ги прави една от най-продаваните групи на всички времена. Днес на 46 е световно известен филмов актьор, рапър, тв и филмов продуцент, музикант и др.

    Марк с братята си Пол, Дони и майка им.
  • Розан Бар
  • Ума Търман
  • Уолт Дисни, оставя училище за да се присъедини към Червения кръст тъй като не го приемат в армията.
  • Сет Роугън, ах този непослушен канадско-американски евреин и той зарязал училище, но си е плащал сметките още на 16 според източници.
  • Кларк Гейбъл (1901-1960), оставил училище за да започне работа във фабрика за автомобилни гуми.
  • Раян Гослин, оставил училище на младини, защото започнал от рано да работи в киното.

  • Кид Рок
  • Ръсел Кроу
  • Били Джоел
  • Хоакин Феникс
  • Рей Чарлз
  • Люсил Бол
  • Ал Пачино
  • Даниел Радклиф
  • Шер
  • Бо Дерек
  • Мат Дилън
  • Робърт ДеНиро

Дениро и Пачино

  • Ринго Стар
  • Бой Джордж
  • Алиша Мур, или по-известна (или известен?) като Пинк.
  • Фил Колинс
  • Стивън Таларико, или по известен като Стивън Тайлър (от Аеросмит) е бил изгонен от училище заради наркотици.
  • Джордж Харисън
  • Джордж Майкъл

  • Джаки Глийсън
  • Джак Бени
  • Нив Кембъл
  • Кийфър Съдърланд, може да први всичко като Джак Бауер, но да завърши училище не се е тревожил.
  • Хъмфри Богарт, е бил изгонен от училище за лошо държание и се записал в армията.
  • Кевин Бейкън

Източници: Уикипедия и ranker.com

В крайна сметка излиза ,че училището води да затъпяване !

Явно училищната програма убива способността на мислене у децата ни !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ