Под хипноза

в България

Под хипноза
Под хипноза ли са, бе Слави?
Под Хипноза ли са, бе Слави, кажи ни?
Траят си за данъци и такси, мълчат си за радиоактивната вода! Токът им поскъпна яко, а те си говорят за щъркели и кончета в беда! Важна е природата и нейните земни твари, но горите ни изсичат, а народа си мълчи!

Тровят ни природата, тровят ни и хората, бе Слави! Няма здравеопазване, няма образование, няма армия, нямаме пътища и в безпътие е цялата страна! Кажи бе Слави до кога да ги търпим, кажи ни?

Наскоро се проведе анкета Слави като питат пак за кого да гласувам и кого да подкрепя като лъч надежда в тази анкета аз прозрях, че става дума за нов политически формат и имаше въпрос „дали бихме гласували за партия на млади хора със средна възраст тридесет и три“?
Помислих си, че става дума за твоят политически формат! Хайде Слави, поведи ни, време е да изхвърлим боклука от властта, време е да върнем нормалността!

Имаме огромна администрация дето не работи за нашата нация! Имаме така наречените патриоти у властта, а защо са там кажи ни Слави – да ни унижават пред света или честа ни да защитят, кажи? Ех Слави, толкова политици минаха през твоят диван и един ли няма срам и свян да каже „Срам ме е от тази политика!
Боли ме да гледам как народът ни измира“!

Социално министерство спира пари на хора в нужда гледам пак, а коли за 720 000 ще си купуват, Слави разбери!
Има такъв народ каза ти, но хайде поведи го, че вече не се търпи!
Всички са като под хипноза улисани в кахърен свят наведени до земята от веригите на роба!

И който надигне глава получава глоба социална или друг ще дръпне му синджира!
Да кажем „стига вече“!
Хайде Слави, върни ни гордостта, върни надеждата в хорските сърца!
Говорим си повече от година, че боклука ще изхвърлим от властта, но кога да стане това?
Всички са като под хипноза, а апатията ни е гибел, не диагноза!
От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ