Огромен международен скандал предстой

в България

Огромен международен скандал предстой


Огромен международен скандал предстой свързан с България !

Бойко Борисов след като му предложиха руско гражданство реши да издаде заповед за цензура на журналистът Борис Анзов, който го направи за смях !

По всичко личи, че Бойко Борисов не иска руско гражданство и няма да гласува на изборите за Президент на Русия след като получи такава покана от Кремъл!
Но Борисов се почувства унижен и затова неофициално е подал заповед за цензуриране на международният журналист от „Медия Мост България“ Борис Анзов и член кореспондент в Москва на Булпресс!

Така Бойко Борисов и неговата тролска централа даде нагледен урок що е то киберсигурност !
След като дузина профили бяха свалени без обяснения на Фейсбук сега се посяга и на публичните личности и свободата на словото !
Профилът на Борис Анзов е блокиран във Фейсбук и зад това седят само и единствено ГЕРБ ! Борисов говори за свободата на словото в Турция, а самият той най-безцеремонно погазва най-висшето право на Демокрацията – правото да се изкажеш свободно ! Това не е първото посегателство.

Свидетели сме били и на много други такива атентати и цензури над Кеворк Кеворкиян, над Веселина Томова, Стефан Пройнов и дори бяха спрели микрофоните в Народното Събрание на лидерката на опозиционната партия на БСП Корнелия Нинова, но днес цензурата излиза от границите ни и международният журналист Борис Анзов е с блокиран профил !
Това ли е Европа, това ли е Демокрация?
България е европредседател в момента, но дали евродепутатите знаят на какво са подложени свободните медии у нас ?

Loading...

Ние от: bultimes заставаме зад Борис Анзов!

Сайтът не носи отговорност за коментарите, които се публикуват от нашите читатели !

календар
календар

Последни от България

Едно котило

Едно котило

Всички са едно котило днес истината лъсна! Борисов похвали Станишев!…
Отидете горе