Вижте какъв подарък получи Сергей Лавров от България

в Свят

Вижте какъв подарък получи Сергей Лавров от България
Българинът Борис Анзов подари риза и калпак на министърът на външните работи в Русия.

Неговото назначаване на министерския пост в МВнР на Русия е одобрена от двама руски президенти – от Дмитрий Медведев през 2008 г. и от Владимир Путин през 2012 г.

Журналистът и постоянен член кореспондент на информационна агенция Булпрес и „Медия Мост България“ в Русия неведнъж е привличал вниманието на Руските държавници с такива жестове на добра воля, които имат за цел популяризирането на България и затопляне на българо-съветските отношения!http://bulpress.info/вижте-какъв-подарък-българия-получ/

Борис Анзов подари миналата година и Българска носия на Мария Захарова!

Борис Анзов е и председател на НПО „Що е маке, все е юнак“ на което мотото е „Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите.

” Думите са на Гоце Делчев!

Борис Анзов е роден в град Гоце Делчев и не спира да популяризира България където и да се намира по света! От Булпресс и „Медия Мост България“ не спират да градят мостове на дружба с Русия докато не можем да кажем същото за правителството ни !http://bulpress.info/вижте-какъв-подарък-българия-получ/

В крайна сметка България и Русия са свързани не само духовно и исторически, не само икономически, но и политически, макар и в момента политиците ни да забравят, че във всички трудни моменти на България Русия е била до нас !

Забравят и че Русия ни е освободила от турското робство и сега когато предстоят честваният на 140 години от тази съдбоносна дата от Българското Външно министерство няма поканени руски дипломати да присъстват на Шипка, защо ли ?
Нима на Шипка не се е проляла кръвта за нашата свобода?

Източник:bulpress.info


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ