Мая Манолова – служебен защитник на народа!

в България

Мая Манолова - служебен защитник на народа!
Мая Манолова е като служебен защитник на народа, защото народът няма кой да го защитава, няма кой да го представлява, няма и кой да говори от негово име, няма и кой да се изправи и да заяви, че така не може, че тук има народ и нация и трябва да се съобразявате с това!

Гражданският контрол е важен и суверена има изконни права по закон и конституция, по чисто човешкият кодекс и Божията промисъл, ако щете. Мая Манолова е юрист по образование и народен омбудсман по професионално изкривяване.

Да бъдеш човек не е престъпление, да усещаш болка си е чисто човешко, но да усещаш болката на другите е повече от човешко! Мая Манолова трепти с болката на хората от много години и има силата, смелостта и дързостта, ако щете да се опълчи на системата, която ни убива и да каже „Господин Борисов, къде е това или онова, кога и как ще изпълните това или онова”?

Накратко казано няма „ала-бала“ и затова правителството се съобразява с нея, затова и нейният рейтинг е по-висок от този на премиера по дадени теми и в различни моменти! Доверието е нейният капитал и тя никога не направи компромис с клиентът си – народа като винаги успяваше да извоюва някакви права и свободи за нашите каузи за които се бори тя! Да се изправим и ние и да подкрепим Мая Манолова, все пак това е нашата битка, нашето дело, нашата съдба и тази на децата ни!

Дали става дума за водата, тока, парното или храната, дали става дума за децата и въздуха и планината всеки път става дума за България и това е нашият служебен защитник, защото сме бедни и не можем да си позволим скъп и продажен адвокат. Защо сме бедни ли, ами попитайте Борисов къде са парите?

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ